CAMPINGTAFEL California Gelamelleerd Carbon LFM1491_3631

Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Aluminium
  • Diameter 20
  • Anti-uv
  • Hittebestendig tot 140°C
  • Waterproof
  • Aluminium buis

Gedetailleerde beschrijving :

De tafel California van Lafuma Mobilier is geheel thuis op heuvelachtige terreinen! Door de uitschuifbare poten blijft het tafelblad gegarandeerd in evenwicht wanneer u aan schuift. De opvouwbare en gemakkelijk te vervoeren tafel staat altijd voor je klaar bij picknicks op de camping en in de open natuur. Perfect voor vier personen.

Pluspunten:
- Vier uitschuifbare, afzonderlijk traploos verstelbare en opklapbare poten zijn voorzien van een veiligheidsvergrendeling. Ze zorgen ervoor dat het tafelblad gegarandeerd recht blijft staan op iedere soort ondergrond.
- Beschermdoppen van elastomeer die zorgen voor ultieme stabiliteit.
- Onderstel: een buisframe van aluminiumlegering dat garant staat voor stevigheid en stabiliteit. Tevens gewaardeerd voor totale weerstand tegen alle weersomstandigheden.
- Uit een stuk vervaardigd tafelblad ontworpen zodat het hittebestendig (maximale temperatuur van 140°C), waterdicht (door opstaande rand), en UV-bestendig is.
- Compact wanneer ingeklapt waardoor vervoeren en opbergen eenvoudig is.

Specificaties:
Buisframe van aluminiumlegering van ø 20 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 69 cm / 91 cm / 5 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 91x69 cm / 52 à 74 cm 
Gewicht: 7,40 kg