🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

BIJZETTAFELTJE
Cocoon HPL Ciment

LFM2717_9815
€ 499,90 Incl. Belasting:
Op voorraad
  •  Klaar om te verzenden
  •  100% veilige transactie

BIJZETTAFELTJE

De finishing touch voor een stijlvolle en gezellige woonkamer! De salontafel met royale vormen past perfect bij de andere producen van het assortiment Privilège. Het ruime tafelblad met afgeronde vormen is geschikt voor zowel binnens- als buitenshuis.
De vorm van het tafelblad is een knipoog naar de rondingen van keien. De kleuren en Ciment -grijze tinten van het tafelblad zijn gebaseerd op het uiterlijk van het steentje.
Dit bijzettafeltje is zeer goed bestand tegen weersomstandigheden, vervuiling en UV-straling . Het HPL-tafelblad is bijzonder slijtvast en schokbestendig.

BIJZETTAFELTJE

Zijn technische troeven

Verfijnde en tjidloze stijl

Het bijzettafeltje met ruim tafelblad en afgeronde vormen zorgt voor de finishing touch van een elegante en gezellige zithoek. De drie buisvormige poten gaan perfect samen met de SPHINX en COCOON stoelen.

De weerstand van gelamelleerd HPL

Het HPL-tafelblad (High Pressure Laminate) is bijzonder kras-, schok-, UV- en hittebestendig (tot 180°C). Samengesteld uit diverse lagen hars, een materiaal dat talloze voordelen oplevert voor onze tafels.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 33

Breedte (uitgeklapt in cm) 96

Diepte (uitgeklapt - in cm) 102

Nettogewicht (in kg) 11.7000

BIJZETTAFELTJE

Extra toebehoren