🍂 Ontvang 30% korting op een selectie producten met de code NAZOMER 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

PROFITEER NU

Horeca & Toerisme


Ons outdoor meubilair is ontworpen om aan uw professionele eisen te voldoen. Ons horeca-collectie biedt restaurant-, lounge- en bistrot-oplossingen en creëert een aantrekkelijke, functionele en gastvrije omgeving. LAFUMA MOBILIER is een samenwerking aangegaan met designerstudio BIG-GAME voor het ontwerp van een collectie met pure lijnen en van een hoge kwaliteit.

LAFUMA MOBILIER biedt ook een collectie die specifiek op de campingsector is toegespitst. Solide, gemakkelijk op te vouwen en op te bergen, de HELIO Ligstoel is hét onmisbare artikel voor de plaatsen waar veel toeristen samenkomen. Een professionele ligstoel Made in France, met een uniek comfort!

Op een terras, bij het zwembad, op een balkon of een rooftop, ontwerp ruimtes in uw eigen stijl.


Zij kozen onze producten:

Elric, Augustin, Grégoire

BIG-GAME, designstudio

"Met behulp van de technische expertise en de vakkennis van LAFUMA MOBILIER hebben wij een collectie ontworpen die pure lijnen combineert met soliditeit."

ontdek

Sébastien Leroy · St Didier au Mont d'Or

Restaurant l'Éclat de Pierre

"Ik had stoelen nodig die comfortabel zitten, die weersbestendig en mooi zijn, zonder al te chique te zijn. De gasten zijn er enthousiast over. Daarnaast zijn de tafels gemakkelijk schoon te maken, wat handig is omdat wij geen tafelkleden gebruiken."

ontdek

Catherine Molière · Les Halles de Lyon Paul Bocuse

Restaurant Les Garçons Bouchers

"Wij waren meteen verleid door de meubels van LAFUMA MOBILIER! Ten eerste pasten de kleuren perfect bij ons, en de stoelen zitten ook heerlijk. We hadden onze keuze binnen twee dagen gemaakt, terwijl we het horeca-meubilair van LAFUMA MOBILIER vooraf niet eens kenden. We waren op zoek naar design meubels, redelijk high-end, in Frankrijk gefabriceerd en met een goede commerciële ondersteuning. Jullie hebben aan al onze criteria voldaan!"

ontdek

'We hebben de nieuwe HORIZON stoel bedacht als comfortabele en robuuste oplossing voor locaties waar de ruimte beperkt is, zoals in stadscentra.

BIG-GAME