CAMPINGTAFEL Louisiane Gelamelleerd Carbon LFM1490_3631

Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Aluminium
  • Diameter 20
  • Anti-uv
  • Hittebestendig tot 140°C
  • Waterproof
  • Aluminium buis

Gedetailleerde beschrijving :

De tafel Louisiana van Lafuma Mobilier is dol op heuvelachtige terreinen: hoe ruwer, hoe beter! De vier uitschuifbare, afzonderlijk verstelbare poten zorgen ervoor dat het tafelblad perfect in evenwicht blijft wanneer u aanschuift. De opvouwbare en gemakkelijk te vervoeren tafel nodigt uit voor een picknick zowel op de camping als in de open natuur. Geschikt voor vier personen.

Pluspunten:
- Vier inschuifbare, opklapbare en verstelbare poten hebben een veiligheidsvergrendeling. Ze zorgen ervoor dat het tafelblad gegarandeerd recht blijft staan op iedere soort ondergrond.
- Beschermdoppen van elastomeer die garant staan voor stabiliteit.
- Onderstel: een buisframe van aluminiumlegering dat garant staat voor stevigheid en stabiliteit. Tevens gewaardeerd voor totale weerstand tegen alle weersomstandigheden.
- Stevig, uit een stuk vervaardigd tafelblad (12 mm). Waterdicht ontwerp door opstaande rand, hitte- (maximale temperatuur van 140°C) en UV-bestendig.
- Compact wanneer ingeklapt waardoor vervoeren en opbergen eenvoudig is.

Specificaties:
Buisframe van aluminiumlegering van ø 20 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 60 cm / 73 cm / 5 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 73x60 cm / 52 à 74 cm
Gewicht: 5,80 kg