Een duurzaam merk


Uw comfort: onze expertise

In 1961 bleek in Frankrijk de ware betekenis van het woord ‘RELAX’.

1961: UITVINDING

Vervaardiging van het 1e model van de RELAX-stoel: een comfortabel en praktisch product, tot stand gekomen in samenwerking
met medische experts.

1974: COMFORT

In de tv-ligstand kun je de benen uitstrekken en toch blijven zitten.

1984: GEBRUIKSGEMAK

Er komt een opvouwbare, compacte RELAX die het perfecte comfort biedt voor iedere reis.

1990: DUURZAAMHEID

1e RELAX met verwijderbare armleuningen en met kunststof onderdelen zodat het product langer meegaat en makkelijker gerepareerd kan worden.

2006: INNOVATIE

Belangrijke innovatie: een gepatenteerd systeem van sterke elastomeerclips voor de bevestiging van het doek aan de buis, dat het traditionele elastiek vervangt.

2015: ECO-VERANTWOORDELIJKHEID

De BeComfort-matras® heeft een lagere impact op het milieu en een ongeëvenaarde UV-bestendigheid dankzij de 3D-mesh-netstof zonder nabewerking en de in de massa gekleurde weefdraad.

De techniek von comfort

Vanaf het allereerste begin trekken we alles uit de kast om producten te bieden die daadwerkelijk tegemoetkomen aan uw verwachtingen en het lichaam respecteren. Iedere stoel, tuinstoel of ligstoel van LAFUMA MOBILIER dient een ware uitnodiging tot ontspanning te zijn. Innovatie en ergonomie staan centraal bij het ontwerp.

 

De combinatie van metaal en textiel: LAFUMA MOBILIER blijft trouw aan zijn DNA door stevige metalen frames te combineren met comfortabele doeken. De  innovaties op het gebied van voeringen, zoals BeComfort®, Hedona of Tundra komen voort het het samenvoegen van drie lagen stoffen speciaal ontworpen voor outdoor. Deze combinatie van lucht- en waterdoorlatende technische materialen biedt een ongeëvenaard comfort, een ongelooflijke zachtheid en een sneldrogend effect.

 

De beroemde elastiekbevestiging die het doek aan het frame verbond, heeft plaats gemaakt voor de clips van elastomeer, een door LAFUMA MOBILIER gepatenteerde innovatie. Deze clips dragen bij aan een betere verdeling van het lichaamsgewicht, zorgen voor stevig comfort en een perfecte ondersteuning van de rug.

 

Duurzaam comfort


Zero gravity

De positie van het lichaam: wij bestuderen de beste posities voor uw rug en wervelkolom. Het tot rust komen van uw spieren en een perfecte relaxatie van de ledematen is het resultaat van een door onze teams ontwikkelde precisietechniek, al meer dan 60 jaar lang. LAFUMA MOBILIER was overigens het eerste merk dat de ZERO GRAVITY-stand toepaste op een relax stoel.

 

Het geheim van de Relaxstoel van LAFUMA:


Geheel ontworpen met het oog op de ideale relaxpositie. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met medische experts, waarbij het essentiële uitgangspunt bestond uit de stand van het lichaam waarbij de benen iets hoger liggen dan het hart. Deze stand wordt "ZERO GRAVITY" genoemd, naar de positie die het menselijk lichaam aanneemt in een toestand van gewichtloosheid, waarbij de benen en borst een hoek van 127° vormen. 


Op deskundige wijze brengt LAFUMA MOBILIER ontspanning en herstel voor iedereen binnen handbereik.


Recente berichten

Milieuvriendelijk buitenmeubilair: een pluspunt voor geëngageerde restaurants

Milieuvriendelijk buitenmeubilair: een pluspunt voor geëngageerde restaurants

In een maatschappij waar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid onvermijdelijke waarden zijn geworden, is het essentieel om na te denken over hoe uw zaak deel kan uitmaken van deze positieve dynamiek, tot aan de stoelen toe!
Keuzehulp

Keuzehulp

LAFUMA MOBILIER biedt je een ruim assortiment outdoor nomad producten om aan al je behoeften en soorten gebruik te voldoen. Om je te helpen het juiste product te kiezen, hebben we vergelijkende tabellen gemaakt met de sterke punten van onze verschillende modellen.  
Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Het dagelijks onderhoud van de producten van LAFUMA MOBILIER is heel eenvoudig. Onze materialen en stoffen zijn geselecteerd vanwege de bijzondere weerstand tegen slechte weersomstandigheden, UV-stralen en scheuren. Om een beter zicht te krijgen op het dagelijks onderhoud, zetten we hier de...
Doek vervangen

Doek vervangen

Eenvoudig een doek vervangen van een LAFUMA MOBILIER product ?
Welke tuintafel kiezen?

Welke tuintafel kiezen?

Als het mooie weer zich aankondigt, droomt u van een mooie tuintafel om ’s ochtends lekker buiten even uw koffie te drinken, in het weekend met het gezin te lunchen of om uw vrienden te ontvangen voor een barbecue. Maar hoe kiest u uw tuintafel? Groot of klein? Rond, vierkant of...
loader
Bezig met laden...