🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

KLAPSTOEL MET ARMLEUNING
Anytime Batyline® Duo Galet titane

LFM2640_9714
€ 249,90 Incl B.T.W.
Op voorraad
  •  Klaar om te verzenden
  •  100% veilige transactie

KLAPSTOEL MET ARMLEUNING

Het nieuwe verhaal RIVES neemt u mee naar de duinen en oceaangolven van de Côte d’Argent. Galet, Mistral, Obsidian, bekleding met pure kleuren die een heel eigen karakter krijgen met de patronen Sable en Titane. Een ervaring om te beleven en te delen.

Deze nieuwe stoel van LAFUMA MOBILIER is uitermate chic. Zit comfortabel met de prachtig vormgegeven rugleuning en royale zitting en onderscheidt zich door de eenvoud van het design en de originaliteit van de armleuningen. De elegantie van de stoel doet niets af aan de handigheid en functionaliteit: de armleuningen zijn in de vorm van een dun blad aan de voorkant van een cilinder vastgemaakt en gaan door de achterzijde van een andere cilinder, hetgeen een origineel een eenvoudig vouwsysteem oplevert. Deze stoel brengt een zweem van elegantie aan de eettafel en past evengoed bij de veranda als bij de tuin.

Pluspunten:
- Batyline®-doek speciaal ontwikkeld voor outdoor meubilair. Mooi regelmatig geweven doek met twee draden, één draad die speelt met diepte, subtiele effecten en kleuren. De Batyline®-draad is door een speciale behandeling bestand tegen vocht en de groei van micro-organismen. Licht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. UV-bestendig en sneldrogend. Voorzien van Oeko-Tex®-label, dus gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu.
- Stevig verzinkt metalen frame, corrosiebestendig.
- Afwerking van hoge kwaliteit met plastic draaiknoppen die uitermate goed bestand zijn tegen wrijving, verstevigde naden en stabiliserende beschermdoppen.
- Handig en eenvoudig op te vouwen, dus gemakkelijk op te bergen.

KLAPSTOEL MET ARMLEUNING

Zijn technische troeven

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 87

Breedte (uitgeklapt in cm) 60

Diepte (uitgeklapt - in cm) 54

Hoogte (ingeklapt - in cm) 110

Breedte (ingeklapt - in cm) 60

Diepte (ingeklapt - in cm) 18

Nettogewicht (in kg) 4,5

Zithoogte (in cm) 47

KLAPSTOEL MET ARMLEUNING

Canvas en kussens

Stijl

Duurzaam

Comfort

Luchtdoorlatend

Sneldrogend

UV-bestendig

Weerbestendig

Onderhoudsgemak

KLAPSTOEL MET ARMLEUNING