🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

VERVANGINGSDOEK 
Batyline® Duo Obsidian

LFM5015_6897
€ 124,90 Incl. Belasting:
Op voorraad
  •  Klaar om te verzenden
  •  100% veilige transactie

VERVANGINGSDOEK 

Vervangings Stof voor de TRANSALOUNGE. Deze hoes biedt hetzelfde comfort als uw originele product.
Deze versterkte Batyline® Duo-stof is bijzonder geschikt voor buitengebruik en is gemaakt van 100% recyclebare eco-ontworpen materialen. Hij is zeer goed bestand tegen buitenomstandigheden en heeft een uitstekende UV-bestendigheid (solution-dyed beschermend omhulsel voor de draden). Hij is zeer goed bestand tegen scheuren dankzij de 2 draden / 1 draad weving, vervormt niet en behoudt zijn kwaliteit en oorspronkelijke vorm. Het open weefsel houdt geen water vast voor een optimaal ademend vermogen en snel drogen. De antibacteriële en schimmelwerende behandeling voorkomt schimmelvorming. Het is gemakkelijk schoon te maken - gebruik gewoon een sopje.
Het TRANSALOUNGE ligbed nodigt je uit om te ontspannen en je goed te voelen, dankzij de ruim bemeten structuur die zich vormt naar de vorm van je lichaam. Het heeft een gepatenteerd scharniersysteem dat de "zero gravity" positie mogelijk maakt, zodat u zich gewichtloos voelt met de benen iets boven harthoogte, DE positie voor absolute ontspanning.
LAFUMA MOBILIER kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor onjuiste montage van onderdelen.