VERVANGINGSSET  Rpl 6 Synthetisch Tempête LFM2821_7070

Bij LAFUMA MOBILIER staan accessoires centraal. Ze staan ten dienst van uw welzijn! Verander uw stijl naar wens en personaliseer uw producten om in een oogwenk de sfeer te vernieuwen! Verleng zo de levensduur van uw producten en voldoe aan uw wensen voor decoratie naargelang de seizoenen en uw binnen- en buitenruimtes. Kies voor een verantwoorde en duurzame consumptie! Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 2 jaar garantie

Gedetailleerde beschrijving :

Deze vervangingsset voor de Relax RPL6 -stoelen bevat kussen, hoofdkussen, armleuningen en schroefwerk. Deze complete set biedt dezelfde comfortabele kwaliteit als uw oorspronkelijke stoel met meerdere standen.

 

Dankzij dit nieuwe kussen geniet u nog langer van de Relax RPL 6, een stoel met meerdere standen en de mogelijkheid om de voetensteun in een andere stand in te stellen. Met de relaxstoel van LAFUMA geniet u simpelweg van de meest optimale ontspanningsstand. Het essentiële pluspunt is de positie waarbij de benen iets hoger liggen dan het hart, wat de optimale rustpositie is. Een must have om te ontspannen.

 

LAFUMA MOBILIER kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het onjuist monteren van reserveonderdelen.