VERVANGINGSSET Miami Batyline® Duo Obsidian LFM2710_6897

Andere kleuren :

Bij LAFUMA MOBILIER staan accessoires centraal. Ze staan ten dienst van uw welzijn! Verander uw stijl naar wens en personaliseer uw producten om in een oogwenk de sfeer te vernieuwen! Verleng zo de levensduur van uw producten en voldoe aan uw wensen voor decoratie naargelang de seizoenen en uw binnen- en buitenruimtes. Kies voor een verantwoorde en duurzame consumptie! Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • Duo Batyline®
  • 2 jaar garantie
  • Anti-uv

Gedetailleerde beschrijving :

Vervangingsset voor het ligbed MIAMI met doek en hoofdsteun. Dankzij de clips is hetBatyline® Duo-doek zeer eenvoudig te bevestigen. Biedt precies hetzelfde comfort als het oorspronkelijke product. Geef uw ligbed de persoonlijke noot die bij u past.

 

We zijn dol op de verfijnde stijl en de elegantie van het ligbed MIAMI: een perfecte combinatie van design, stijl en techniek. Dit meubel is het resultaat van de gedegen ervaring van Lafuma Mobilier met buitenmeubilair. De clipbevestiging zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Miami heeft een Batyline® Duo-doek van hoge kwaliteit en is bij uitstek geschikt voor buiten, met name aan de rand van het zwembad. Speciaal ontworpen voor outdoor meubilair: UV-bestendig, slijt- en scheurvast, schimmelwerend. Open geweven stof zorgt voor sneldrogend effect. Draagt ook bij aan een goed milieu, wat wordt aangetoond door het Oeko-tex®-label, waardoor het gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en natuur is.

 

LAFUMA MOBILIER kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het onjuist monteren van reserveonderdelen.