🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

Oplossingen Made in France


Dankzij z'n uitstekende industriële vakkennis, creëert LAFUMA MOBILIER specifieke collecties die aan de verwachtingen van professionals voldoen: Horeca, Toerisme, Gezondheids- en Welzijnssector 


Door de vele jaren ervaring zijn wij de expert geworden in het bewerken van metalen buizen en gespannen stoffen. Het EPV-label dat staat voor 'Onderneming met Franse vakbekwaamheid' en ons in 2020 is toegekend door de Franse Staat, is de erkenning van onze vakkennis, geworteld in de Franse Drôme. Door regelmatige investeringen beschikt het merk actueel over een modern industrieel machinepark: volautomatische 3D-buigmachine, metaalbewerkingsmachines, gerobotiseerde productie-units, een cabine voor verf- oppervlaktebehandeling, etc.

Naast het ontwerp en de productie die in onze eigen werkplaatsen plaatsvinden, leggen ook bijna al onze basismaterialen minder dan 150 km af voor zij verwerkt worden.

Duurzaam en vanuit ecologisch oogpunt ontworpen, garandeert het meubilair Lafuma Contract een soliditeit die comfort en gebruiksgemak biedt aan zowel gasten, cliënten als personeel.

Tijdloze modellen die functionaliteit en Franse chic combineren.

HORECA & TOERISME

GEZONDHEID & WELZIJN

Laat u inspireren...