Milieuvriendelijk buitenmeubilair: een pluspunt voor geëngageerde restaurants

Milieuvriendelijk buitenmeubilair: een pluspunt voor geëngageerde restaurants

In een maatschappij waar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid onvermijdelijke waarden zijn geworden, is het essentieel om na te denken over hoe uw zaak deel kan uitmaken van deze positieve dynamiek, tot aan de stoelen toe! 

Van afvalbeheer tot het sourcen van producten en het verminderen van energieverbruik, bij milieuvriendelijk handelen gaat het bij uw restaurant niet alleen om het beantwoorden aan de groeiende vraag, maar ook om concurrentievermogen, betrokkenheid en loyaliteit.

Uw menu bevat lokale ingrediënten, u gebruikt groene energie, maar hoe zit het met uw meubels? Zij moeten ook integraal deel uitmaken van uw milieuvriendelijke aanpak en voldoen aan uw eisen op het gebied van comfort, duurzaamheid en esthetiek! 

Ontdek de essentiële voordelen! 

Kwaliteit tot en met het buitenmeubilair 

Uw milieuvriendelijke aanpak gaat verder dan alleen het selecteren van de ingrediënten voor uw keuken. De keuze van het buitenmeubilair voor uw terras valt er ook onder!

Door weerbestendige materialen van topkwaliteit te kiezen, kunt u de levensduur van uw investering garanderen. Dit betekent elegante, duurzame buitenruimtes voor uw klanten, terwijl het onderhoud voor uw teams wordt vereenvoudigd.

Kies voor herstelbaarheid 

Uw buitenmeubilair moet ontworpen zijn om lang mee te gaan. Door te kiezen voor onderdelen die gerepareerd kunnen worden, vermindert u de hoeveelheid afval en bespaart u op de lange termijn geld. Beschadigd meubilair hoeft namelijk niet regelmatig vervangen te worden.

Geef uzelf de mogelijkheid om de levensduur van uw meubels op een eenvoudige manier te verlengen en verminder tegelijkertijd uw milieu-impact.

Fauteuils et tables HORIZON LAFUMA MOBILIER
Fauteuil HORIZON LAFUMA MOBILIER

Made in France, gezelligheid, comfort en kwaliteit 

Iedereen kent de wereldwijde reputatie van de Franse gastronomie, maar de ware essentie van de Franse levenskunst gaat veel verder dan wat er op de borden ligt en in de glazen zit! 

In Frankrijk is het ontvangen van gasten veel meer dan een formaliteit: het is een levenskunst, een manier om respect en genegenheid te tonen door middel van een ruimhartig welkom. Van de gezelligheid van gezamenlijke maaltijden tot levendige bijeenkomsten in plaatselijke cafés, deze warme gastvrijheid is overal te voelen. 

Creëer een uitnodigende buitenomgeving die bevorderlijk is voor gezelligheid en ontspanning. Zo worden de ontmoetingen van uw klanten een moment van uitwisseling en delen, op de Franse manier.

Tijdloosheid 

Uw buitenmeubilair moet functioneel zijn en tegelijkertijd de identiteit van uw zaak weerspiegelen. Door te kiezen voor tijdloze designs kunt u elegante, verfijnde buitenruimtes creëren die harmonieus opgaan in de omgeving en waarvan de esthetische aantrekkingskracht door de seizoenen en door de jaren heen blijft behouden.

Strakke lijnen, edele materialen en sobere, natuurlijke kleuren dragen allemaal bij aan het creëren van elegante, verfijnde buitenruimtes. Ze vormen daarbij een neutrale achtergrond en maken plaats voor uiteenlopende stijlen en sferen.

Rangement fauteuils et tables HORIZON LAFUMA MOBILIER
Fauteuils et tables HORIZON LAFUMA MOBILIER

Modulariteit om te voldoen aan uw behoeften en die van uw klanten 

Het moduleren van buitenruimtes biedt concrete voordelen bij het dagelijks runnen van uw restaurant. Door de voorkeur te geven aan modulaire indelingen, maakt u het werk van uw teams eenvoudiger. Ze kunnen verschillende ruimtes inrichten volgens de specifieke behoeften van het moment. 

Dit aanpassingsvermogen is niet alleen gunstig achter de schermen, het betekent ook dat u beter kunt inspelen op de verwachtingen van uw klanten. Met de verschillende configuraties geeft u uw klanten de mogelijkheid om de omgeving te kiezen die het beste past bij hun behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om een intiem onderonsje, informele zakelijke bijeenkomsten of ontspannende momenten met vrienden, de veelzijdigheid van uw buitenruimtes is geschikt voor een breed scala aan klanten, waardoor uw aantrekkingskracht en uw vermogen om omzet te genereren toenemen.

Kiezen voor hoogwaardig en repareerbaar buitenmeubilair dat ontworpen is om lang mee te gaan, is een investering die de kern vormt van uw milieuvriendelijke aanpak. Door de voorkeur te geven aan duurzame materialen en een tijdloos design kunt u gezellige en aantrekkelijke buitenruimtes creëren en draagt u een steentje bij aan de bescherming van het milieu!

 

Met LAFUMA MOBILIER kunt u rekenen op een elegant design, uitstekende industriële knowhow en duurzame materialen die erkend zijn door de labels EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant) en Longtime®. Ga voor Franse chic en laat met trots uw engagement zien! 

loader
Bezig met laden...