Keuzehulp

LAFUMA MOBILIER biedt een breed assortiment makkelijk verplaatsbare outdoor producten om tegemoet te komen aan al uw wensen en soorten gebruik. Om u te helpen bij de juiste keuze, vindt u hier een tabel met vergelijkingen zodat u de sterke punten van de diverse modellen in één oogopslag kunt bekijken.

TRANSAT

De tuinstoelen zijn beschikbaar in diverse kleuren zodat ze passen bij iedere sfeer… Het maakt niet uit welk model u kiest: iedere stoel is bijzonder comfortabel dankzij de ruime zitting en het ontbreken van een dwarsstang ter hoogte van de benen. Opvouwbaar, lekker compact en gemakkelijk te vervoeren. Onze tuinstoelen zijn ook UV- en weerbestendig. Er zijn vele reserveonderdelen beschikbaar evenals een brede keuze aan vervangingsdoeken.

Vergelijking producten ‘RELAX’

De Relax van LAFUMA MOBILIER. De enige echte. In 1962 ontwierpen wij een revolutionaire relax stoel: de Translude. Deze opvouwbare, comfortabele lichtgewicht stoel met meerdere standen is de voorganger van de grote favoriet: de Relax met de fameuze ZERO GRAVITY-stand. 

Dit zijn de overeenkomsten van de tien bestaande modellen 

Om tegemoet te komen aan ieder soort gewenst comfort en aan ieders budget, bieden wij een tiental relax stoelen. Voor alle modellen van LAFUMA MOBILIER geldt :

  • Comfort en welzijn met zero gravity

  • Verstelbaar in meerdere standen met stabilisator

  • Verstelbare en afneembare hoofdsteun (m.u.v. Évolution met geïntegreerde hoofdsteun)

  • UV- en weerbestendige materialen

  • Verwijder- en vervangbare doeken

Welk doek kunt u het beste kiezen voor uw outdoor meubilair?

Van het onderhoudsvriendelijke en duurzame Batyline®-doek tot technisch hoogstaande doeken met voering: LAFUMA MOBILIER is expert op het gebied van uw comfort buitenshuis.

Al onze doeken, stoffen en naaigarens zijn gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu. Het merendeel van onze producten is beschikbaar in verschillende soorten doeken die passen bij uw wensen op het gebied van comfort en bij uw budget.

Wat zijn de verschillen tussen stalen en aluminium frames?

Bij LAFUMA MOBILIER bewerken wij twee soorten metaal: staal en aluminium. Ons DNA en onze knowhow is gebaseerd op het verbinden van buizen met gespannen doeken.

Wij gebruiken alleen staal van hoogwaardige kwaliteit (HLE-staal), hetgeen garant staat voor een langdurige hoge weerstand met behoud van de souplesse en het comfort van LAFUMA MOBILIER. Dankzij deze mechanische eigenschappen is het mogelijk originele producten te maken met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Om de frames te beschermen tegen roest en aan te kunnen bieden in talloze kleuren, zijn ze gelakt met uit Frankrijk afkomstige poederlak. Deze is UV- en weersbestendig en onderworpen aan gestandaardiseerde kook-, hardheids- en corrosiebestendigheidstests.

Aluminium is zeer licht en van nature bestand tegen corrosie, daarom gebruiken wij deze stof met name voor meubels die mee gaan op reis en gebruikt worden aan de kust.

Gemaakt in Frankrijk

in onze Anneyron-fabriek