RELAXSTOEL
Futura Velio® NEO Flora LFM3138_9531

  •  100% save transaction

RELAXSTOEL

Een cocktail van geuren en smaken: op weg naar RIO met Ipanema, Eva en Flora. Droom weg bij de parfum van tropische bloemen op de mooiste stranden ter wereld. Laat u bekoren door vogelenzang, de melodieën van Bossa Nova en het geruis van de golven.
Deze relaxstoel is dé referentie op het gebied relaxen en is ontworpen om u een stoel met ideale relaxpositie te bieden in een opvouwbare formaat. Het grote pluspunt is de positie waarbij de benen iets hoger liggen dan het hart, wat de optimale rustpositie is. U kunt eenvoudig de stand veranderen wanneer u wilt en ook heel gemakkelijk weer opstaan uit de stoel: de armleuningen zitten vast en bieden uitstekend houvast als u opstaat uit uw relaxstoel. Deze comfortabele en onderhoudsvriendelijke stoel staat perfect in de tuin of aan de rand van het zwembad.

Pluspunten:
- De vele standen, waaronder de zero gravity: de stoel zorgt ervoor dat de benen iets hoger liggen dan het hart. U heeft het gevoel gewichtloos te zijn.
- Revolutionaire bevestiging: clips van elastomeer die het doek aan de buizen bevestigd. Hierdoor is het geheel ergonomisch verantwoord, biedt het een steviger comfort en een excellente ondersteuning van de rug. Dit Lafuma-gepatenteerde systeem vergemakkelijkt het vast
- En losmaken en dus tevens het onderhoud van de stoel
- Velio® NEO is een technisch hoogwaardig doek dat bij uitstek geschikt is voor gebruik buitenshuis. De belangrijkste pluspunten van de open geweven stof: perfecte UV-weerstand, waterdoorlatend en slijtbestendig. De innovatieve stof en het chiné-effect van de inslagdraad zorgt voor reliëf in het doek (platbinding) en geeft het een moderne touch.
- Diverse pre's: verstelbare en afneembare hoofdsteun, buisbeschermer voor voetensteun, beschermdoppen.

Specificaties:
- Metalen buisframe van ø 20 mm.

RELAXSTOEL

Zijn technische troeven

RELAXSTOEL Lafuma Mobilier 1

Expert op het gebied van ontspanning

De vaste armleuningen vereenvoudigt het gebruik van de stoel en de instelling van de gewenste positie, zoals de zéro gravity-stand voor een optimale ontspanning. Licht en opvouwbaar, stevig en praktisch. De ergonomische rugleuning zorgt voor stevig comfort en een goede ondersteuning van de rug door de clipbevestiging die doorloopt tot op schouderhoogte.

RELAXSTOEL Lafuma Mobilier 2

Velio® Neo - Technisch hoogwaardig doek met trendy stijl

Perfect voor buiten: uitstekende UV-bestendigheid, sneldrogend en makkelijk te onderhouden met zeepwater. De innovatieve hittebestendige stof en het chiné-effect van de inslagdraad zorgt voor reliëf in het doek en geeft het een moderne touch.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 84 > 115

Breedte (uitgeklapt in cm) 88 > 164

Diepte (uitgeklapt - in cm) 70

Hoogte (ingeklapt - in cm) 96

Breedte (ingeklapt - in cm) 15

Diepte (ingeklapt - in cm) 70

Nettogewicht (in kg) 7,2

Zithoogte (in cm) 39

RELAXSTOEL

Canvas en kussens

Stijl

Duurzaam

Comfort

Luchtdoorlatend

Sneldrogend

UV-bestendig

Weerbestendig

Onderhoudsgemak

RELAXSTOEL

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in:

Extra toebehoren

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in