RELAXSTOEL
Evolution Sunbrella® Granite LFM5032_9540

  •  100% save transaction

RELAXSTOEL

Kies het neusje van de zalm onder de Lafuma-relaxstoelen om garant te zijn van optimale ontspanning binnen én buiten. De Evolution Hedona biedt de ideale positie om te ontspannen in een opvouwbare stoel, doordat de benen iets hoger liggen dan het hart zodat u het gevoel heeft gewichtloos te zijn. Hierdoor ontstaat de ideale positie om te optimaal te kunnen ontspannen. Deze stoel wordt al meer dan 60 jaar voortdurend vernieuwd. Het innovatieve Hedona-kussen is uniek en geschikt voor zowel binnen als buitenshuis. De stoel onderscheidt zicht met zijn slanke ontwerp, eenvoudige verstelbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid. Een waar luxeproduct voor bijzondere momenten van ontspanning.

Pluspunten:
- Zacht kussen met de Hedona drie-lagentechniek, dat geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit kussen is vervaardigd met Batyline® Eden-doek: soepel, zacht en UV-bestendig. Het doek is door de schimmelwerende behandeling bestand tegen zowel vocht als de groei van micro-organismen. Gemakkelijk in onderhoud met water en zeep.
- Bevestiging van de zitting door clips van geïnjecteerd elastomeer (clips exclusief Lafuma-gepatenteerd). De clips zorgen ervoor dat de buizen en het doek onopvallend worden bevestigd, zodat een stevige zit en een goede ondersteuning van de rug worden verzekerd. Met dit systeem is het kussen gemakkelijk vast en los te maken, waardoor het tevens onderhoudsvriendelijk is.
Strak en simpel design door het ontbreken van een buis aan de voorkant van het zitvlak en de hoge rugleuning. Door het design is dit model uitermate geschikt voor de wat ruimer bemeten personen.
- Eenvoudig instellen van zitpositie via de ergonomische armleuningen.
- Zorgvuldige afwerking: geïntegreerd hoofdkussen, stabiliserende beschermdoppen en verstevigingsbeugel onder de zitting.

RELAXSTOEL

Zijn technische troeven

Design en ergonomie ten dienste van ontspanning

Strakke lijnen, bijzonder geschikt voor langere mensen doordat er geen dwarsstang aan het hoofd- en voeteneind zit. De vaste armleuningen vergroot het gebruiksgemak van de stoel en het instellen van de gewenste positie, met name de zéro gravity-stand. Opvouwbaar en stevig. De ergonomische rugleuning zorgt voor verbeterd comfort en een goede ondersteuning van de rug door de integrale clipbevestiging.

Tundra van Sunbrella® - Ultrahippe stof voor in- en outdoor

Een samensmelting van stijl en comfort! Zonbestendig, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk (met water en zeep). Het technisch hoogwaardige doek Tundra, soepel en gevoerd, is ontworpen voor een optimaal in&outdoor gebruik. Ontdek de lekker zachte textuur met hier en daar accenten van confectie.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 82 > 117

Breedte (uitgeklapt in cm) 70

Diepte (uitgeklapt - in cm) 85 > 156

Hoogte (ingeklapt - in cm) 98

Breedte (ingeklapt - in cm) 70

Diepte (ingeklapt - in cm) 23

Nettogewicht (in kg) 9,3

Zithoogte (in cm) 43

RELAXSTOEL

Canvas en kussens

Stijl

Duurzaam

Comfort

Luchtdoorlatend

Sneldrogend

UV-bestendig

Weerbestendig

Onderhoudsgemak

RELAXSTOEL

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in:

Extra toebehoren

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in