RELAXSTOEL
Sunbrella® Cobalt LFM5032_9538

  •  100% save transaction

RELAXSTOEL

Design en ergonomie ten dienste van ontspanning.

In deze stoel met meerdere standen kun je zowel binnen als buiten heerlijk ontspannen. De strakke lijnen zijn bijzonder geschikt voor langere mensen doordat er geen dwarsstang aan het hoofd- en voeteneind zit. De vaste armleuningen vergroot het gebruiksgemak van de stoel en het instellen van de gewenste positie, met name de zero gravity-stand. Opvouwbaar en robuust. De ergonomische rugleuning zorgt voor verbeterd comfort en een goede ondersteuning van de rug door de integrale clipbevestiging.

Frame: HLE-staal (hoge elasticiteitsgrens)
Kussen: Textile Tundra Sunbrella®

LAFUMA MOBILIER is een icoon op het gebied van outdoor-meubilair van metaal en biedt samen met het vooraanstaand textielmeubelmerk Sunbrella® – made in France – een in-/outdoorassortiment dat comfort combineert met Franse elegantie.
De collectie ALLURE bestaat uit matzwarte frames bekleed met de drie-lagenkussens van het assortiment Tundra. De textuur van dit doek is zacht en heeft iets weg van de verfijnde stoffen die in de mode en confectie gebruikt worden. Het Sunbrella® is goed bestand tegen slecht weer en dagelijks gebruik en verkleurt niet door UV-stralen. De ingetoge en elegante stoelen passen zowel binnen als buiten en zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Cobalt-blauw, Ebène-zwart en Granite-grijs.

RELAXSTOEL

Zijn technische troeven

RELAXSTOEL Lafuma Mobilier 1

Design en ergonomie ten dienste van ontspanning

Strakke lijnen, bijzonder geschikt voor langere mensen doordat er geen dwarsstang aan het hoofd- en voeteneind zit. De vaste armleuningen vergroot het gebruiksgemak van de stoel en het instellen van de gewenste positie, met name de zéro gravity-stand. Opvouwbaar en stevig. De ergonomische rugleuning zorgt voor verbeterd comfort en een goede ondersteuning van de rug door de integrale clipbevestiging.

RELAXSTOEL Lafuma Mobilier 2

Tundra van Sunbrella® - Ultrahippe stof voor in- en outdoor

Een samensmelting van stijl en comfort! Zonbestendig, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk (met water en zeep). Het technisch hoogwaardige doek Tundra, soepel en gevoerd, is ontworpen voor een optimaal in&outdoor gebruik. Ontdek de lekker zachte textuur met hier en daar accenten van confectie.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 82 > 117

Breedte (uitgeklapt in cm) 70

Diepte (uitgeklapt - in cm) 85 > 156

Hoogte (ingeklapt - in cm) 98

Breedte (ingeklapt - in cm) 70

Diepte (ingeklapt - in cm) 23

Nettogewicht (in kg) 9,3

Zithoogte (in cm) 43

RELAXSTOEL

Canvas en kussens

Stijl

Duurzaam

Comfort

Luchtdoorlatend

Sneldrogend

UV-bestendig

Weerbestendig

Onderhoudsgemak

RELAXSTOEL

Extra toebehoren

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in