🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

Tuintafelgids

LAFUMA MOBILIER heeft een geheel nieuwe collectie tafels, hét antwoord op al uw behoeften en gebruiksdoelen, voor gebruik binnen zowel als buiten. Met modellen variërend van een klein vierkant tafeltje tot een grote, uitschuifbare tafel voor het hele gezin, zit er vast en zeker ook het model bij voor uw balkon of terras, voor uw tuin of uw interieur. Om u te helpen de juiste keuze te maken, hebben wij deze handige gids voor u samengesteld: hoe kiest u het juiste formaat, welk materiaal is het meest geschikt, wat zijn de voordelen van HPL enzovoort. Hoe kiest u de juiste tafel? LAFUMA MOBILIER heeft het antwoord.

Welke tuintafel kiezen?

Als het mooie weer zich aankondigt, droomt u van een mooie tuintafel. Maar hoe kiest u uw tuintafel?

Lezen

Wat is het beste materiaal voor uw tuintafel?

Om de meest geschikte tuintafel te kiezen, gelden er meerdere criteria. De keuze van het materiaal voor uw tafel voor buiten is essentieel.

Lezen

Wat zijn de voordelen van compact HPL laminaat?

De tuintafels zijn beschikbaar in veel verschillende materialen, waarvan sommige wat duurzamer en onderhoudsvriendelijker zijn.

Lezen

Hoe kiest u het juiste formaat voor uw tafel?

Welke afmeting tuintafel kiezen? Deze vraag lijkt simpel, maar is dat zeker niet!

Lezen
Ontdek onze tuintafels Bekijk de producten