☀️ 30€ korting vanaf 200€ aankopen | 50€ korting vanaf 300€ aankopen | 75€ korting vanaf 400€ aankopengratis verzending op bestellingen van | Behalve op de Balcony en Ancône collecties.

profiteer nu

Goede deals voor buitenmeubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Goede deals van LAFUMA MOBILIER voor goedkoop tuinmeubilair.

Bent u op zoek naar goedkoop tuinmeubilair? Bij ons bent u aan het juiste adres dankzij onze producten in de aanbieding! Sinds 1954 ontwerpt, ontwikkelt en produceert LAFUMA MOBILIER designmeubelen voor binnen en buiten op de historische site van Anneyron in de Drôme. Geniet van een selectie producten met korting waardoor u toegang krijgt tot de Franse knowhow en productie: tuinmeubilair, stoelen, fauteuils, tuintafel, kussens... 5 jaar garantie op al onze producten, om u optimale duurzaamheid, comfort en welzijn te bieden.

Aanbiedingen van het moment op ons tuinmeubilair.

Op elk moment van het jaar kan u genieten van promoties tot -50% op een selectie producten van LAFUMA MOBILIER! Staat de winter voor de deur? Wij bieden u kortingen op het gamma plaids om u te hullen in warmte en uw eigen cocon te creëren. Maken de eerste zonnestralen alvast hun langverwachte terugkeer? Ontdek onze ligbedden en andere relaxstoelen aan miniprijsjes om volop vitamine D te tanken.

Wat het seizoen ook is, LAFUMA MOBILIER biedt u goedkoop tuinmeubilair voor momenten van pure ontspanning en relaxatie.