VOETSTEUN Hedona Jade LFM2647_8916

Andere kleuren :
Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Gegalvaniseerd staal
  • Diameter 25
  • Anti-uv
  • Test 140 kg
  • 1 standen
  • Titanium buis

Gedetailleerde beschrijving :

De voetensteun Next biedt in combinatie met de Transabed de perfecte relaxmogelijkheid. Met het innovatieve Hedona-kussen past deze voetensteun precies bij de loungestoel waarvan ze het verlengstuk is. De voetensteun is opvouwbaar en gemakkelijk te vervoeren en simpel en elegant van stijl. Hij kan prima apart als stoel dienen en past goed bij iedere omgeving. Als u de Next eenmaal heeft, kunt u niet meer zonder!

Pluspunten:
- Zacht kussen met de Hedona drie-lagentechniek, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit kussen is vervaardigd met het Batyline® Eden-doek met een luchtdoorlatende en waterdichte polyestervulling. Soepel, zacht en UV-bestendig. Bovendien is het Batyline®-doek bestand tegen zowel vocht als tegen de groei van micro-organismen door de schimmelwerende behandeling. Tevens voorzien van het Oeko-Tex®-label (gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu). Gemakkelijk te onderhouden met water en zeep.
- Verzinkt metalen dik buisframe, stevig en corrosiebestendig.
- In combinatie met de Transabed vormt dit het perfecte duo om lekker te rusten.

Specificaties:
Buisframe van verzinkt HLE-staal van ø 25 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 51 cm / 72 cm / 10 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 66 cm / 35 cm/ 51 cm
Gewicht: 4,00 kg