VERVANGINGSDOEK
LFM-HELIO XL Velio® Aloe LFM9014_9145

Information

You are a professional in the hotel and restaurant, tourism, community, health and you have an equipment project. We are at your disposal to draw up an estimate and give you all the information you need to carry it out with LAFUMA MOBILIER's exclusive and professional products.

U krijgt hiervan bericht

VERVANGINGSDOEK

Voor zijn eerste collectie specifiek voor de horeca, is LAFUMA MOBILIER een samenwerking aangegaan met designerstudio BIG-GAME.
Het merk heeft gekozen voor een samenwerking met deze drie jonge Zwitserse ontwerpers, met het doel een collectie te ontwerpen die pure lijnen, een hoge kwaliteit en een sterke grafische signatuur in zich verenigt.

De techniek in dienst van het design.
De HORIZON-collectie, samengesteld uit stoelen, loungestoelen en tafels, combineert als geen ander 'smart design', comfort, stijl en functionaliteit.

Alle producten dragen het OFG-label, dat een Franse oorsprong garandeert. Het enige keurmerk dat oorsprong garandeert en transparant en onafhankelijk is.

Verleng de levensduur van uw stoelen dankzij de vervangingsdoeken voor de Helio Ligstoel XL. Deze set is makkelijk te installeren en biedt u het comfort dat u kent van het originele artikel. Deze vervangingsdoek is niet geschikt voor de standaard Helio Ligstoel.

Velio® : technische stof die bijzonder geschikt is voor buitengebruik. Zijn goede weerstand tegen UV-stralen, zijn open weefsel dat geen water vasthoudt en zijn weerstand zijn zijn belangrijkste troeven.

LAFUMA MOBILIER kan niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve. montage van onderdelen.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 2,5

Breedte (uitgeklapt in cm) 60

Nettogewicht (in kg) 0,5

Lengte (uitgeklapt - in cm) 115