🍂 Ontvang 30% korting op een selectie producten met de code NAZOMER 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

PROFITEER NU

FLOCON REISDEKEN RELAX
100% Polyester Boréale

LFM5040_9281
€ 59,90 Incl. Belasting:
|2 Evaluaties of opmerkingen van klanten
Op voorraad
 •  Klaar om te verzenden
 •  100% veilige transactie

FLOCON REISDEKEN RELAX

Kom lekker tot rust en wikkel u in de zachte, comfortabele FLOCON-reisdeken van fleece. De reisdeken is speciaal ontworpen voor de relaxstoelen van LAFUMA MOBILIER. Maak hem aan de relaxstoel vast om een cocon van rust en comfort te creëren. U zult hem niet meer willen missen! Geniet van lange avonden op het terras, balkon of aan het zwembad onder deze zachte, warme deken. De reisdeken past op de bovenkant van de rugleuning van onze relaxstoelen en blijft perfect op zijn plaats. Dankzij de twee flappen kunt u zich helemaal inwikkelen en warm houden voor nog meer comfort. Laat u verleiden door het royale formaat, het fleecemateriaal en de zorgvuldige, hoogwaardige afwerking. Deze mooie en handige reisdeken is ideaal voor ieder moment van ontspanning, zowel binnen als buiten.

Pluspunten:
- Groot formaat
- Ultrazacht en warm textiel
- Stof met hoge dichtheid: 380 gr/m²
- Made in France

Specificaties:
Hoogte hoofdsteun: 20 cm
100% polyester
Wassen op 40°C
Voor gebruik binnens- en buitenshuisKom lekker tot rust en wikkel u in de zachte, comfortabele FLOCON-reisdeken van fleece. De reisdeken is speciaal ontworpen voor de relaxstoelen van LAFUMA MOBILIER. Maak hem aan de relaxstoel vast om een cocon van rust en comfort te creëren. U zult hem niet meer willen missen! Geniet van lange avonden op het terras, balkon of aan het zwembad onder deze zachte, warme deken. De reisdeken past op de bovenkant van de rugleuning van onze relaxstoelen (met uitzondering van BeComfort® en AirComfort®) en blijft perfect op zijn plaats. Dankzij de twee flappen kunt u zich helemaal inwikkelen en warm houden voor nog meer comfort. Laat u verleiden door het royale formaat, het fleecemateriaal en de zorgvuldige, hoogwaardige afwerking. Deze mooie en handige reisdeken is ideaal voor ieder moment van ontspanning, zowel binnen als buiten.

Pluspunten:
- Groot formaat
- Ultrazacht en warm textiel
- Stof met hoge dichtheid: 380 gr/m²
- Made in France

Specificaties:
Hoogte hoofdsteun: 20 cm
100% polyester
Wassen op 40°C
Voor gebruik binnens- en buitenshuis

Zijn technische troeven

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 180

Breedte (uitgeklapt in cm) 172

Nettogewicht (in kg) 1

Evaluaties of opmerkingen van klanten

Evaluaties of opmerkingen van klanten
 • Françoise
  Gepubliceerd op 21-01-2023
  Parfait joli couleur
 • Anonym
  Gepubliceerd op 25-10-2021
  Die Decke ist leider etwas zu kurz.