HORIZON TAFELBLAD - 69 x 69 cm
Vierkant dienblad HPL Ciment LFM9016_9442

Information

You are a professional in the hotel and restaurant, tourism, community, health and you have an equipment project. We are at your disposal to draw up an estimate and give you all the information you need to carry it out with LAFUMA MOBILIER's exclusive and professional products.

U krijgt hiervan bericht

HORIZON TAFELBLAD - 69 x 69 cm

Voor zijn eerste collectie specifiek voor de horeca, is LAFUMA MOBILIER een samenwerking aangegaan met designerstudio BIG-GAME.
Het merk heeft gekozen voor een samenwerking met deze drie jonge Zwitserse ontwerpers, met het doel een collectie te ontwerpen die pure lijnen, een hoge kwaliteit en een sterke grafische signatuur in zich verenigt.

De techniek in dienst van het design.
De HORIZON-collectie, samengesteld uit stoelen, loungestoelen en tafels, combineert als geen ander 'smart design', comfort, stijl en functionaliteit.

Alle producten dragen het OFG-label, dat een Franse oorsprong garandeert. Het enige keurmerk dat oorsprong garandeert en transparant en onafhankelijk is.

Dit tafelblad van 59 x 59 cm is de perfecte oplossing voor locaties waar de ruimte beperkt is, zoals in stadscentra. Een perfect antwoord op de nieuwe uitdagingen in het beheer van ruimtelijke vraagstukken in de horeca.

Inklapbaar, compact HPL laminaat tafelblad, in 2 afwerkingen: Natuursteen en Cement. De vier beschikbare formaten maken de tafelbladen perfect voor elk horeca-terras.

De tafelbladen zijn te monteren op een klaptafelpoot met elastomeer dempingsysteem dat het in- en uitklappen van het tafelblad vergemakkelijkt (voor een veiliger en comfortabeler gebruik).

Tafelblad: gelaagd compact HPL.

Centrale opklapbare tafelpoot:
- Bijzonder stevig en licht frame van verzinkt HLE-staal
- Kantelbaar tafelblad met blokkeersysteem
- Gepatenteerd handgreepsysteem
- Handvat om gemakkelijk te verplaatsen en voor kabelbevestiging
- Trapsgewijs in elkaar schuifbare poten
- 4 in- en verstelbare dopjes voor een betere stabiliteit
- Haakjes onder het blad voor het ophangen van tassen

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 69

Breedte (uitgeklapt in cm) 69

Épaisseur (en mm) 10