🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

HELIO LIGSTOEL
Velio® Crepuscule

LFM9031_9159

Informatie

U bent een beroepsbeoefenaar in de horeca, het toerisme, de gemeenschap of de gezondheidszorg en u hebt een uitrustingsproject. Wij staan tot uw beschikking om een bestek op te stellen en u alle informatie te geven die u nodig hebt om uw project uit te voeren met de exclusieve en professionele producten van LAFUMA MOBILIER.

Neem contact op
U krijgt hiervan bericht

HELIO LIGSTOEL

De opvouwbare HELIO LIGSTOEL is ideaal voor gebruik op terrassen en bij zwembaden en valt op door zijn compactheid, de afwezigheid van een dwarsstang onder de zitting en door de specifieke details in afwerking, zoals de beschermdoppen bij de scharnierende delen, een uitnodigende en brede zitting en stelstangen voor het veilig instellen op 4 hoogten.

Brede keuze in kleuren en in vervangende doeken: Steenrood, Kastanje, Truffel, Aloë, Avondblauw, Antraciet. Beschikbaar in twee afmetingen: Klassiek en XL.

Elke HELIO LIGSTOEL draagt het OFG-label, dat een Franse oorsprong garandeert. Het enige keurmerk dat oorsprong garandeert en transparant en onafhankelijk is.

Groot zitcomfort met Velio®-doek, zonder stang onder de benen
- Bijzonder stevig en licht frame van verzinkt HLE-staal
- Opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen
- Verstelstang met 4 standen
- Vervangbaar doek
- Plastic onderdelen van verstevigd polyamide
Conform norm NFD 61062

Zijn technische troeven

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 77 > 83

Breedte (uitgeklapt in cm) 56

Diepte (uitgeklapt - in cm) 94 > 96

Hoogte (ingeklapt - in cm) 124

Breedte (ingeklapt - in cm) 56

Diepte (ingeklapt - in cm) 6

Nettogewicht (in kg) 4,2

Extra toebehoren