HELIO LIGSTOEL
Velio® Crepuscule LFM9031_9159

Information

You are a professional in the hotel and restaurant, tourism, community, health and you have an equipment project. We are at your disposal to draw up an estimate and give you all the information you need to carry it out with LAFUMA MOBILIER's exclusive and professional products.

U krijgt hiervan bericht

HELIO LIGSTOEL

Voor zijn eerste collectie specifiek voor de horeca, is LAFUMA MOBILIER een samenwerking aangegaan met designerstudio BIG-GAME.
Het merk heeft gekozen voor een samenwerking met deze drie jonge Zwitserse ontwerpers, met het doel een collectie te ontwerpen die pure lijnen, een hoge kwaliteit en een sterke grafische signatuur in zich verenigt.

De techniek in dienst van het design.
De HORIZON-collectie, samengesteld uit stoelen, loungestoelen en tafels, combineert als geen ander 'smart design', comfort, stijl en functionaliteit.

Alle producten dragen het OFG-label, dat een Franse oorsprong garandeert. Het enige keurmerk dat oorsprong garandeert en transparant en onafhankelijk is.

De opvouwbare HELIO LIGSTOEL is ideaal voor gebruik op terrassen en bij zwembaden en valt op door zijn compactheid, de afwezigheid van een dwarsstang onder de zitting en door de specifieke details in afwerking, zoals de beschermdoppen bij de scharnierende delen, een uitnodigende en brede zitting en stelstangen voor het veilig instellen op 4 hoogten.

Brede keuze in kleuren en in vervangende doeken: Steenrood, Kastanje, Truffel, Aloë, Avondblauw, Antraciet. Beschikbaar in twee afmetingen: Klassiek en XL.

Elke HELIO LIGSTOEL draagt het OFG-label, dat een Franse oorsprong garandeert. Het enige keurmerk dat oorsprong garandeert en transparant en onafhankelijk is.

Groot zitcomfort met Velio®-doek, zonder stang onder de benen
- Bijzonder stevig en licht frame van verzinkt HLE-staal
- Opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen
- Verstelstang met 4 standen
- Vervangbaar doek
- Plastic onderdelen van verstevigd polyamide
Conform norm NFD 61062

Zijn technische troeven

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 77 > 83

Breedte (uitgeklapt in cm) 56

Diepte (uitgeklapt - in cm) 94 > 96

Hoogte (ingeklapt - in cm) 124

Breedte (ingeklapt - in cm) 56

Diepte (ingeklapt - in cm) 6

Nettogewicht (in kg) 4,2

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in:

Extra toebehoren