Tuintafel

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR HPL Ciment

ANCONE TAFEL

ANCONE TAFEL HPL Minéral

ANCÔNE TAFEL

ANCÔNE TAFEL HPL Ciment

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR

ANCÔNE TAFEL VERLENGBAAR HPL Mica

De tuintafel: een onmisbaar item op het terras of balkon

De tuintafel vormt een essentieel onderdeel van outdoor meubilair. Genieten van een lekkere maaltijd met familie of vrienden op een mooie, zonnige dag... Te plaatsen op een terras, onder een pergola, in de veranda of gewoon in de tuin. Kies dit tuinmeubelstuk met zorg zodat het goed past bij wat u nodig heeft.

Welk materiaal kiezen voor een tuintafel?

Bij het ontwerp van tuintafels worden veel materiaalsoorten gebruikt. Dit outdoor meubilair kan gemaakt zijn van gevlochten hars, hout, teakhout, metaal… Bij LAFUMA MOBLIER bewerken wij alleen maar bepaalde soorten materiaal, rekening houdend met de duurzaamheid, kwaliteit en altijd met toepassing van onze historische knowhow:

  • Alle tafelbladen zijn gemaakt van HPL: materiaal dat bestand is tegen krassen, hoge temperaturen, diverse weersomstandigheden en UV-stralen. Gedegen waterdicht en laat geen vlekken achter.
  • Het frame van onze tuintafels is gemaakt van verzinkt staal. Dit stevige metaal is na behandeling en lakprocedé roestvast. Het kwalitatief hoogwaardige model Ancône wordt vervaardigd van aluminium. Dit materiaal staat bekend om de duurzaamheid, roestvastheid, stevigheid en het lichte gewicht.

Welke tuintafel past het beste bij u?

Wij bieden vier soorten modellen buitentafels, waaronder drie inklapbare versies:

  • De vierkante tafel: dit kleine model is perfect voor het creëren van een mooi hoekje op een balkon. Biedt plaats aan twee personen en is uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Blijft na het inklappen rechtop staan: gemakkelijk op te zetten voor de maaltijd en daarna weer op te bergen op het balkon zelf of in een kast. De ideale tafel voor het ontbijt of een diner voor twee.
  • De rechthoekige tuintafel: deze rechthoekige tafel is een klassieker. Tijdloos en heel praktisch. Geschikt voor 4 tot 6 personen en is inklapbaar. Beschikt over laminaat HPL tafelblad, verstelbare poten en is leverbaar in meerdere kleuren. De rechthoekige tafel blijft na het inklappen rechtop staan. Past ingeklapt prima tegen een muur, zonder risico dat hij omvalt.
  • De rechthoekige XXL-tafel: dit is een van onze grootse inklapbare tafels. De XXL-versie van onze rechthoekige tafel. Comfort tijdens de maaltijd verzekerd. Er passen met gemak 6 personen aan, waarbij er nog genoeg plaats over is voor gerechten, serveerschalen en flessen. Gemaakt van verzinkt staal; is stevig en stabiel. Geschikt voor alle soorten ondergronden en onderhoudsvriendelijk.
  • De tuintafel Ancône: de tafel Ancône is onze meest ruime kwalitatief hoogwaardige tafel. Met royale afmetingen: geschikt voor 8 personen. Deze bijzonder functionele design tuintafel heeft een HPL-tafelbad en een frame van aluminium. Geen gereedschap nodig voor het eenvoudig monteren van de poten, gemakkelijk op te bergen voor de winter doordat het tafelbad snel kan worden verwijderd. Wat vooral fijn is dat alle onderdelen uit elkaar kunnen worden gehaald wanneer de tafel niet meer gebruikt wordt. Hét bewijs dat kwaliteit, stijl en eco-conceptie heus wel samengaan.

Nu kent u onze meest belangrijke modellen tuintafels. Ze zijn allemaal geschikt om in alle comfort aan te ontbijten. lunchen of dineren. Om een goede keuze te maken, is het van belang dat u kijkt naar de beschikbare ruimte voor de tafel en naar het aantal gasten dat u normaal ontvangt. Vergeet niet dat al onze tafels bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn: na de maaltijd heeft u maar een paar minuten om de tafel schoon te maken. Gebruik een doekje, water en wat zeep om de tafel te reinigen. Let op: gebruik niet de schuurkant van een sponsje. Hierdoor kunnen er strepen ontstaan op uw buitentafel.

Waarom de voorkeur geven aan een tuintafel uit het assortiment van LAFUMA MOBILIER ?

U heeft het vast al begrepen: wij besteden veel aandacht aan het ontwerpen en vervaardigen van onze producten. Bij onze in Frankrijk ontworpen en vervaardigde meubels staat kwaliteit voorop zodat onze klanten kunnen genieten van maximaal comfort. Alle modellen buitentafels zijn mooi qua stijl, makkelijk op te bergen en onderhoudsvriendelijk. Wij geloven in onze producten en bieden dan ook 5 jaar garantie op ieder product. De lichte en compacte tuinmeubels zijn gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Makkelijk op te slaan in de winter, zelfs in kleine ruimtes, en ook weer even gemakkelijk op te zetten in het voorjaar. De tijdloze en trendy modellen passen perfect bij talloze andere soorten tuinstoelen. Bovendien zijn onze tuintafels beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kunt naar wens een persoonlijke noot toevoegen aan uw inrichting. Het is geen enkel probleem om ze te combineren met uw overige outdoor meubilair.

Nu kent u alle kenmerken van onze tafels voor in de tuin. Welk meubilair kiest u om te genieten van mooie momenten met uw familie, vrienden en geliefden?