Ligbed

LIEGBED

LIEGBED Sunside Batyline® Duo Obsidian

LIEGBED

LIEGBED Sunside Batyline® Duo Galet

LIEGBED

LIEGBED Siesta L Polykatoen Marine

LIEGBED

LIEGBED Siesta L Batyline® Iso Océan

LIEGBED

LIEGBED Siesta L Batyline® Iso Seigle

BAYANNE TUINSTOEL

BAYANNE TUINSTOEL Hedona® Ocre

LIEGBED

LIEGBED Siesta L Polykatoen Ardoise

BAYANNE TUINSTOEL

BAYANNE TUINSTOEL Hedona® Argile

BAYANNE LOUNGESTOEL

BAYANNE LOUNGESTOEL Hedona® Ocre

BAYANNE LOUNGESTOEL

BAYANNE LOUNGESTOEL Hedona® Argile

BAYANNE LOUNGESTOEL

BAYANNE LOUNGESTOEL Hedona® Céladon

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Hedona® Onyx

Hoe kiest u het beste een ligbed?

Een ligbed of een loungebed: allebei eender! Maar dit buitenmeubilair kiezen zonder zich te vergissen vereist enige aandacht voor bepaalde criteria:

  • Comfort: uiteraard als eerste in overweging te nemen. Een ligbed is groter dan een tuinstoel en geschikt om buiten lekker uitgestrekt op te liggen, in de tuin of aan de rand van het zwembad. Het moet passen bij uw gestalte en bij het gebruik dat u voor ogen heeft. De verstelbare modellen zijn bijvoorbeeld in meerdere standen te zetten en perfect om naar wens lekker in te zitten of te liggen, op de buik of op de rug.
  • De materialen: de materiaalkeuze is een belangrijke, niet te negeren factor. Het materiaal bepaalt de stevigheid van het ligbed, maar ook het gewicht en de duurzaamheid. De kwalitatief hoogwaardige ligbedden voor buiten zijn meestal ontworpen op basis van staal; een weerbestendig, redelijk licht materiaal. Ook moet er een keuze gemaakt worden voor de bekleding van het ligbed: bij voorkeur eentje die verwijderbaar, makkelijk te reinigen en uiteraard van goede kwaliteit is, ontworpen voor outdoor.
  • De stijl: tuinmeubilair kan zeker decoratief zijn, indien goed uitgekozen. Wij raden u dan ook aan de kleur, de vorm en het materiaal van uw ligbed voor buiten zo te kiezen dat hij perfect bij het meubilair past dat u reeds heeft staan.

Waarom kiezen voor een ligbed van LAFUMA MOBILIER?

Waarom zou u kiezen voor een ligbed uit ons assortiment outdoor meubilair? Wij geven u hier een overzicht van onze trendy, verstelbare fauteuils.

Een ligbed met optimaal comfort

Zoals we eerder schreven, is het kiezen van een ligbed dat comfortabel is van essentieel belang. Uw loungebed moet geschikt zijn voor het lezen van een boek zonder al te vaak van positie te veranderen, voor een heerlijk tukje of om lekker uit te rusten in de zon. Onze ligbedden zijn stuk voor stuk ontworpen met het oog op uw ontspanning in de best mogelijke omstandigheden. Ze beschikken over een stevig doek dat aangenaam aanvoelt, maar ook over een comfortverhogend bevestigingssysteem.

Een eenvoudig te verplaatsen loungebed

De standaard ligbedden gemaakt van rotan, gevlochten hars of teakhout, kunnen zwaar zijn en nemen vaak veel plaats in beslag. Ze zijn nogal moeilijk te verplaatsen en op te slaan aan het eind van het zomerseizoen. Dus besloten wij dit probleem aan te pakken door design ligbedden aan te bieden die makkelijk opvouwbaar, licht en eenvoudig verplaatsbaar zijn. De kwalitatief hoogwaardige modellen zijn uitgerust met wieltjes. En al onze ligbedden zijn makkelijk neer te zetten in de tuin of even snel in een schaduwrijk plekje.

Materialen van goede kwaliteit voor een kwalitatief hoogwaardig ligbed

Al onze ligbedden zijn Made in France. Comfortabel, ontworpen met materiaal van goede kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. Het frame van de tuinfauteuils is van staal , terwijl de doeken dusdanig ontworpen zijn dat ze bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden en UV-stralen.

Een trendy look en design

Wij bieden talloze modellen chaises longues, tuinstoelen en ligbedden voor aan de rand van het zwembad en in de tuin. Het eigentijdse design wordt aangeboden in een brede keus aan trendy kleuren. De tijdloze modellen vormen eenvoudig een harmonisch geheel met ieder soort inrichtingen buitenshuis.

Welk model ligbed past het beste bij u?

Er bestaan 3 modellen in het assortiment LAFUMA MOBILIER, beschikbaar in verschillende kleuren:

  • Siesta: het buitenligbed Siesta is perfect om te ontspannen aan de rand van het zwembad, maar kan ook worden gebruikt om op te slapen. Soepel comfort, bijzonder stevig en compact wanneer opgevouwen. Een ligbed met een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding? Dan is de Siesta het ligbed dat u zoekt!
  • Sunside: praktisch en efficiënt. Sunside is het ideale ligbed voor aan de rand van het zwembad of onder een boom voor een siësta. Gemakkelijk te vervoeren lichtgewicht, beschikt over een Batyline-doek dat bijzonder UV-bestendig en schimmelwerend is. Handig, degelijk, maar bovenal comfortabel door het clipbevestigingssysteem. Eenmaal opgevouwen ook gemakkelijk te vervoeren of op te bergen.
  • Miami : het kwalitatief hoogwaardige ligbed van LAFUMA MOBILIER. Makkelijk te verplaatsen door de wieltjes. Beschikt over clipbevestiging, corrosiebestendig frame en verstelbare rugleuning in drie standen, waarvan met één met helemaal plat ligt. Behalve door de wieltjes onderscheidt dit model zich van andere ontwerpen door de uitmuntende afwerking: hoofdsteun met doppen in de kleur van de buis, dubbele plattewielen, verstevigde naden... En zoals al onze ligbedden is de Miami vervaardigd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu.

Hoe onderhoud u het beste uw ligbed?

Het schoonmaken van een ligbed zou nooit moeilijk moeten zijn… Daarom hebben wij product voor u ontwikkeld die eenvoudig te reinigen en te onderhouden zijn. De door LAFUMA MOBILIER gebruikte materialen vereisen weinig onderhoud: even afstoffen en een vochtige doek eroverheen halen is ruim voldoende na een winter in de garage of in de schuur. Onze doeken zijn ook praktisch: indien nodig kunnen ze in een handomdraai worden verwijderd en vervangen! Wij bieden tevens talloze reserveonderdelen en vervangingsdoeken voor uw ligbed, zodat u bij schade geen nieuw product hoeft te kopen. Eenvoudiger en beter voor het milieu!

U beschikt nu over alle nodige informatie om een ligbed uit te kiezen. Door welk model laat u zich verleiden?