🍂 Ontvang 30% korting op een selectie producten met de code NAZOMER 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

PROFITEER NU

LIEGBED
Miami II Batyline® Duo Obsidian titane

LFM5171_9718
€ 399,90 Incl B.T.W.
|2 Evaluaties of opmerkingen van klanten
Op voorraad
 •  Klaar om te verzenden
 •  100% veilige transactie
 • pictogram longtime

LIEGBED

Het nieuwe verhaal RIVES neemt u mee naar de duinen en oceaangolven van de Côte d’Argent. Galet, Mistral, Obsidian, bekleding met pure kleuren die een heel eigen karakter krijgen met de patronen Sable en Titane. Een ervaring om te beleven en te delen.

Het ligbed Miami II is de perfecte combinatie van design, stijl en techniek. Dit meubel is het resultaat van de gedegen ervaring van LAFUMA MOBILIER met buitenmeubilair. Het is uniek in zijn soort met de clipbevestiging die zorgt voor een ongeëvenaard comfort. De Miami II heeft een doek van hoge kwaliteit, een stevig corrosiebestendig frame en 2 wielen waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Het meubel gedijt in de buitenlucht, met name aan de rand van het zwembad. Met zijn verfijnde en elegante stoel is dit ligbed een van onze favorieten.

Pluspunten:
- Bevestiging: doek en buizen worden aan elkaar bevestigd door clips van elastomeer. Het geheel is gegarandeerd stevig en zorgt bovendien voor een goede ondersteuning van de rug. Dit exclusieve door Lafuma gepatenteerde systeem garandeert ook na gebruik de vormvastheid en spanning van het doek. Bovendien is het doek gemakkelijk los en vast te maken, waardoor schoonmaken eenvoudig is.
- Verstelbare rugleuning: drie standen, waarvan één helemaal uitgerekt om optimaal van de zon te kunnen genieten.
- De structuur Ø 25 mm van hoogsterkte staal.
- Het verstevigde Batyline®-doek is uitermate geschikt voor aan de rand van het zwembad dankzij de uitstekende UV-bestendigheid en een waterbestendige open geweven stof. De stof met keperbinding, dichter geweven dan Batyline® Duo, heeft een rijkere aanblik en een betere scheurbestendigheid. De Batyline®-doeken zijn scheurbestendig, vormvast en gemakkelijk te reinigen met water en zeep, de reinigingsspray/vlekkenverwijderaar van LAFUMA MOBILIER is tevens zeer doeltreffend.
- De mobiliteit: De Miami II is eenvoudig te verplaatsen dankzij de wieltjes met loopvlak van elastomeer (geruisloos).
- Afwerking van hoogwaardige kwaliteit: verstelbare en afneembaar hoofdkussen, hoofdsteun met doppen in de kleur van de buis en dubbele flenswielen.

LIEGBED

Zijn technische troeven

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 31 > 76

Breedte (uitgeklapt in cm) 77

Diepte (uitgeklapt - in cm) 184 > 198

Hoogte (ingeklapt - in cm) 48

Breedte (ingeklapt - in cm) 77

Diepte (ingeklapt - in cm) 162

Nettogewicht (in kg) 9,4

Zithoogte (in cm) 31

LIEGBED

Canvas en kussens

Stijl

Duurzaam

Comfort

Luchtdoorlatend

Sneldrogend

UV-bestendig

Weerbestendig

Onderhoudsgemak

LIEGBED

Evaluaties of opmerkingen van klanten

Evaluaties of opmerkingen van klanten
 • Ninon
  Gepubliceerd op 15-07-2023
  Nous avions achetés deux bains de soleil Miami a mes parents pour Noël 2022, qui les aimaient beaucoup et en souhaitaient d’autres. Nous en avons donc racheté un dans un premier temps, pour nous apercevoir que le modèle n’est plus le même : les pieds et les roues ainsi que la couleur ont changé (de noir à gris foncé)… Nous sommes donc vraiment déçus. Attention si vous en avez déjà et que vous en voulez d’autres.
 • Audrey
  Gepubliceerd op 17-06-2023
  Il s’est cassé au bout d’une semaine. Demande SAV en cours