🍂 Ontvang 30% korting op een selectie producten met de code NAZOMER 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

PROFITEER NU

Pop up vervangingsdoeken

VERVANGINGSDOEK Pop Up Batyline® Iso Ciel

-15%

VERVANGINGSDOEK Pop Up Batyline® Iso Ciel
€ 29,65 € 34,90
VERVANGINGSDOEK Pop Up Batyline® Iso Seigle II

-15%

VERVANGINGSDOEK Pop Up Batyline® Iso Seigle II
€ 29,65 € 34,90
VERVANGINGSDOEK Pop Up Airlon Garance

product tijdelijk niet beschikbaar

VERVANGINGSDOEK Pop Up Airlon Garance
€ 29,65 € 34,90
VERVANGINGSDOEK Pop Up Airlon Curry

product tijdelijk niet beschikbaar

VERVANGINGSDOEK Pop Up Airlon Curry
€ 29,65 € 34,90
VERVANGINGSDOEK Pop Up Airlon Thym

product tijdelijk niet beschikbaar

VERVANGINGSDOEK Pop Up Airlon Thym
€ 29,65 € 34,90

Een “tweede leven” geven aan uw POP-UP van LAFUMA MOBILIER

Of u de versleten bekleding wilt vervangen of van stijl wilt veranderen om te voldoen aan uw veranderde wensen, bij LAFUMA MOBILIER vindt u de gewenste bekleding voor uw POP-UP in een oogopslag! Al onze doeken zijn geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis. De designstoel POP-UP, ook wel Vlinderstoel genoemd, is beschikbaar in diverse kleuren.
We ontwerpen producten waar u zolang mogelijk van kunt genieten. Onze aanpak omvat de volledige levenscyclus van het product: van het ontwerp, zonder meer, tot het gebruik en hergebruik! Een “tweede leven” geven aan een product betekent dat we de impact op het milieu zoveel mogelijk beperken, terwijl we de trends blijven volgen.

Verander de bekleding van uw POP-UP

Verander de bekleding van uw fauteuil afhankelijk van uw wensen. Wilt u de look van uw POP-UP veranderen, de bekleding veranderen in functie van uw gebruik (zomer / winter) of de stijl en decoratie wijzigen? LAFUMA MOBILIER biedt u een uitgebreid gamma doeken beschikbaar in diverse kleuren en motieven. Al onze doeken zijn geschikt voor gebruik binnens- en buitenshuis. Deze doeken zijn zeer eenvoudig te installeren en bieden u even veel comfort als de originele doek. Bovendien kan u uw decoratie naar hartenlust wijzigen.
LAFUMA MOBILIER biedt u 3 types van de POP-UP:
- De POP-UP: is handig en comfortabel en past perfect naast u zwembad, op het terras of in de tuin. Deze vlinderstoel is zeer comfortabel dankzij de hoge rugleuning en handig dankzij het slimme vouwsysteem, waardoor hij uitermate geschikt is voor elke situatie: op het strand, langs het zwembad, in uw tuin of in uw woonruimte of slaapkamer als decoratief voorwerp.
- De POP-UP XL: Dit grote broertje van de POP-UP is een echte designstoel met een breder zitvlak dankzij de bredere doek. Dit model heeft ook een slim vouwsysteem en de zijdezachte doek is perfect voor gebruik binnens- en buitenshuis. Het is de ideale bondgenoot voor gezellige momenten met familie of vrienden.
- De Sphinx: is een POP-UP die afkomstig is uit het luxesegment en is gemaakt van materialen met hoogwaardige kwaliteit. De zachte textuur van deze doek lijkt op die van de verfijnde stoffen die worden gebruikt in de modewereld en de wereld van confectiekleding. Dankzij de sterke weerstand tegen slechte weersomstandigheden en het dagelijks gebruik, zijn de stoffen Sunbrella® of Hedona niet onderhevig aan verkleuring die gepaard gaat met uv-straling. Deze stoelen zijn sober en elegant en worden zowel binnens- als buitenshuis gebruikt voor een designtoets in uw decoratie.

Onze vervangingsdoeken voor POP-UP

De vervangingsdoek voor de POP-UP en POP-UP XL biedt de gebruiker langdurige ondersteuning. Deze lichte stof is nochtans zeer stevig en eenvoudig te installeren. Hij droogt snel bij contact met water dankzij het waterdichte materiaal van 100% polyester. De stof kreukt niet en is zeer onderhoudsvriendelijk: een beetje zeepsop volstaat om de fauteuil te reinigen.

De vervangingsdoeken zijn beschikbaar in diverse materialen:
- Batyline® Iso-doeken: Dit is de meest luchtige stof met een weefsel van 1 draad/1draad. Deze doek is ideaal voor gebruik buitenshuis, aangezien hij bestand is tegen uv-stralen en slechte weersomstandigheden. Bovendien is deze stof ook bestand tegen scheuren, vervormt hij niet en kan hij eenvoudig worden onderhouden.
- Airlon-doeken: Deze doek heeft diverse eigenschappen, met name de stevigheid en sterke weerstand tegen uv-straling en slechte weersomstandigheden, waardoor de doek een langere levensduur heeft. Onderhoudsvriendelijk en wasbaar in de machine. De stof is gemaakt van een gladde en zijdezachte 100% polyestervezel.

De doeken van de Sphinx (Sunbrella, Hedona) zijn momenteel nog niet beschikbaar als reserveonderdelen.
Ook het frame van de POP-UP wordt verkocht als te vervangen onderdeel, waardoor u geen volledige nieuwe designstoel moet kopen als er een probleem optreedt met het frame. Er bestaat slechts één afmeting van het frame: de grootte van de doek zal bepalen of het gaat om een POP-UP of een POP-UP XL.
Door de bekleding te vervangen, verlengt u de gebruiksduur en helpt u het milieu door uw bezittingen efficiënter te gebruiken.

LAFUMA MOBILIER waarborgt de beschikbaarheid en compatibiliteit van de vervangingsdoeken.

Controleer voor iedere bestelling de compatibiliteit van de bekleding met uw RELAXZETEL op de productfiche (onder afmetingen van de doek en model POP-UP).