🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

Voetenbank

BAYANNE VOETENBANK  Hedona® Jade
BAYANNE VOETENBANK Hedona® Jade
€ 149,90
VOETENBANK Next Batyline® Iso Terre
VOETENBANK Next Batyline® Iso Terre
€ 79,90
VOETENBANK Next Batyline® Duo Galet titane
VOETENBANK Next Batyline® Duo Galet titane
€ 84,90
VOETENBANK Next Batyline® Duo Obsidian titane
VOETENBANK Next Batyline® Duo Obsidian titane
€ 84,90
VOETENBANK Next Batyline® Iso Seigle II
VOETENBANK Next Batyline® Iso Seigle II
€ 79,90
VOETENBANK Next Batyline® Iso Ciel
VOETENBANK Next Batyline® Iso Ciel
€ 79,90
VOETENBANK Next BeComfort® Bleu Encre
VOETENBANK Next BeComfort® Bleu Encre
€ 124,90
VOETENBANK Next Batyline® Iso Moss
VOETENBANK Next Batyline® Iso Moss
€ 79,90
VOETENBANK Next AirComfort®  Acier
VOETENBANK Next AirComfort® Acier
€ 124,90
VOETENBANK Next Batyline® Duo Sirocco
VOETENBANK Next Batyline® Duo Sirocco
€ 84,90
VOETENBANK Next BeComfort® Silver
VOETENBANK Next BeComfort® Silver
€ 124,90
VOETENBANK Next Batyline® Iso Canyon
VOETENBANK Next Batyline® Iso Canyon
€ 79,90
VOETENBANK Next Batyline® Duo Mistral Eole
VOETENBANK Next Batyline® Duo Mistral Eole
€ 84,90
VOETENBANK Next AirComfort®  Taupe
VOETENBANK Next AirComfort® Taupe
€ 124,90

Voetenbankjes, voor een optimaal comfort

Voetenbankjes horen zoals voetenkrukjes bij een tuinstoel en bieden extra comfort. Ongetwijfeld blijft u af en toe wat langer zitten op uw fauteuil. Hoe comfortabel ook, op een gegeven moment gaan uw benen tintelen of gaat u verzitten om een betere houding te vinden. De voetenbank verhelpt dit probleem voorgoed: hiermee kunt u uw benen strekken en uw houding verbeteren. Deze accessoire voor binnen en buiten is ideaal voor een moment van extra ontspanning. De voetenbank kan ook dienst doen als poef, kruk of extra zitje wanneer u vrienden of familie op bezoek heeft.

Waarom een voetenbank met een tuinstoel combineren?

Als u wat langer op een stoel zit, leidt dat na enkele uren tot het inzakken en verstijven van de rug. Hoeveel steun uw tuinstoel ook biedt aan de nek en onderrug, na een lange tijd zitten is het prettig als u uw rug kunt uitstrekken. De voetenbank kan verstijving, pijn en ongemakken verlichten. Hiermee ontspant u uw rug en neemt u een comfortabelere houding aan. Deze vaak vergeten accessoire voorkomt dat bepaalde kwalen optreden.

Hoe kiest u een voetenbank?

Een aantal zaken zijn belangrijk bij het kiezen van een effectieve voetenbank die past bij uw behoeften:
- Het opvouwsysteem: als u uw voetenbank eenvoudig wilt meenemen, kies dan een opvouwbare. Deze kunt u gemakkelijk opbergen, opvouwen en neerzetten waar en wanneer u wilt.
- De hoogte van de voetenbank: deze moet passen bij de hoogte van uw fauteuil of tuinstoel. We raden u daarom aan om een voetenbank te kiezen bij dezelfde leverancier als van uw fauteuils of om uw fauteuils vooraf op te meten.
- De materialmen: deze bepalen hoe lang uw voetenbank meegaat. Kies bij voorkeur aluminium of staal, vooral als u uw voetenbank buiten wilt gebruiken. Bij buitengebruik moeten de materialen van zowel het frame als het doek bestand zijn tegen weersomstandigheden, corrosie, vocht en UV-straling.
- De herkomst: alle producten van LAFUMA MOBILIER zijn in Frankrijk gemaakt. Dit garandeert de kwaliteit en is milieuvriendelijk. Om onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk te maken, verkleinen we de transportafstand tussen onze producten en onze klanten.

De design voetenbanken van LAFUMA MOBILIER

Nu kent u de voordelen van voetenbanken en weet u hoe u er een kunt kiezen.
De voetenbanken van LAFUMA MOBILIER zijn de ideale aanvulling op uw tuinstoel. Ze staan vooral goed bij ons supercomfortabele tuinstoelmodel Transabed. De voetenbank is ideaal voor gebruik op een terras of aan de rand van het zwembad. In de zithoek van uw tuin kan de design voetenbank ook goed dienst doen als kruk of als laag bijzettafeltje door deze te combineren met bijvoorbeeld een Beaulieu dienblad. Het frame is van gegalvaniseerd staal, corrosiebestendig, weersbestendig en bestand tegen een zoute omgeving (strand, zwembad). Het doek van de voetenbank is sneldrogend als er spatten op komen. Het lucht- en waterdoorlatende materiaal zorgt voor een optimaal comfort.
Onze voetenbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende doeken. Net zoals onze Cocoon et Transabed fauteuils heeft Serge Ferrari ze met UV-bestendig Batyline® doek geweven. Ze zijn ook te verkrijgen met extra comfortabel materiaal met de drie-lagentechniek Aircomfort® en Becomfort®. Ze zijn licht, praktisch, gemakkelijk mee te nemen op reis en passen overal in de tuin, in de pergola of op de veranda. De voetenbank is een designproduct dat ook in uw woonkamer past, met name bij de collectie Privilège.

Lafuma Mobilier biedt momenteel twee modellen Voetenbankjes: de eenvoudig op te bergen Next, en de Cocoon, die we speciaal ontworpen hebben ter aanvulling op onze befaamde cocoonfauteuil.
Al onze modellen hebben vijf jaar garantie en zijn gemaakt in Frankrijk, in Anneyron (Drôme).