🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

Gezondheids- en Welzijnssector


Het ontwerp is mede door medisch specialisten mogelijk gemaakt. Zij adviseerden als prioriteit een lichaamshouding te creëren waarbij de benen iets hoger liggen dan het hart.

  • De rug wordt ontlast

  • De ademhaling wordt rustiger

  • De bloedsomloop verbetert

  • De benen zijn lichter


Zij kozen onze producten:

Elise Manzoni

Reflexzonetherapeut

"Ik heb de Relaxstoel ontdekt tijdens mijn opleiding. We hebben toen allemaal informatie over deze stoel opgevraagd. Veel van mijn collega's en ik gebruiken deze stoel in plaats van een massagetafel voor ons werk, dit is qua installatie veel aangenamer."

ontdek

Chrystelle Esteve-Karm

Reflexzonetherapeut

"Ik heb 13 jaar geleden zelf een Relaxstoel gekocht, toen ik zwanger was. Ik ben ervan overtuigd dat deze houding veel beter is voor het welzijn en het comfort dan bij een massagetafel het geval is. Je kunt er heel makkelijk iemand op installeren, ook als die persoon minder valide is."

ontdek

Marlène Chenu

Verpleegkundige

"Ik ben heel tevreden over de stoel. Hij neemt geen plaats in, is makkelijk te hanteren, je vingers raken niet beklemd. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn heel comfortabel, vooral met de verhoogde beenpositie, die heel aangenaam is. Toen we ze ontvingen, heb ik er een uitgeprobeerd. Ik wilde er meteen een voor mezelf kopen!"

ontdek

"Wij hebben maar korte pauzes, vaak minder dan 30 minuten, maar we voelen meteen hoeveel goed het doet aan de benen en de rug. Ze zijn echt heel comfortabel."