Accessoires

BEAULIEU DIENBLAD

BEAULIEU DIENBLAD 100% Staal Aouro

PLACEMAT

PLACEMAT Batyline® Eden Latte

PLACEMAT

PLACEMAT Batyline® Eden Onyx

SELENE PLAID

SELENE PLAID 100% Acryl Séléné Gris

EROME VIERKANT KUSSEN

EROME VIERKANT KUSSEN Sunbrella® Quartz

BEAULIEU DIENBLAD

BEAULIEU DIENBLAD 100% Staal Albe

EROME RECHTHOEKIG KUSSEN

EROME RECHTHOEKIG KUSSEN Sunbrella® Agathe

PLACEMAT

PLACEMAT Batyline® Eden Céladon

EROME RECHTHOEKIG KUSSEN

EROME RECHTHOEKIG KUSSEN Sunbrella® Quartz

EROME VIERKANT KUSSEN

EROME VIERKANT KUSSEN Sunbrella® Granite

EROME RECHTHOEKIG KUSSEN

EROME RECHTHOEKIG KUSSEN Sunbrella® Granite

MELYA KLEED - 200 x 290cm

MELYA KLEED - 200 x 290cm 100% Polypropylen Sonora Beige

Decoratieve accessoires

Maak uw leefruimtes helemaal af met de selectie accessoires voor in- en outdoor decoratie van LAFUMA MOBILIER: dienbladen, placemats, kussens, plaids en kleden; allemaal even handig als mooi. Deze accessoires zijn speciaal ontworpen en gekozen zodat ze bij de meubels van de collectie PRIVILEGE passen.

Profiteer volop van de tuin, het terras, de ruimte aan de rand van het zwembad, de eethoek of ontspanningsruimte met onze designaccessoires voor comfort en decoratie, in pastel-, natuurlijke- en felle kleuren. Iedere stijl is verkrijgbaar, dus voor elk wat wils. Creëer de sfeer die bij u past en verzorg uw ruimtes tot in ieder detail! Bewijs dat het outdoor leven niet onderdoet voor het indoor leven.

BEAULIEU, een rechthoekig of vijfhoekig dienblad van gelakt staal, is UV-bestendig en voegt een kleurige grafische noot toe aan uw inrichting. Dankzij de strakke lijnen past het op iedere tafel. Onze Batyline® Eden-placemats zijn zeer eenvoudig in onderhoud en maken uw tafeldecoratie helemaal af, met zachte kleuren die goed passen bij de kleuren van onze collecties.

Onze vierkante of rechthoekige EROME-kussens zijn uitstekend op hun plaats op uw stoelen, lig- en loungebedden. Verfraai de decoratie van uw terras met de waterdichte buitenkussens met afneembare hoezen van Sunbrella®-doek.