☀️ 30€ korting vanaf 200€ aankopen | 50€ korting vanaf 300€ aankopen | 75€ korting vanaf 400€ aankopengratis verzending op bestellingen van | Behalve op de Balcony en Ancône collecties.

profiteer nu

Uitverkoop

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Duurzame verkoop LAFUMA MOBILIER

Op zoek naar warmte en ontspanning in de zon? Het is nooit te vroeg om je voor te bereiden op het zomerseizoen. Profiteer van het onvergelijkbare comfort van onze producten tegen gereduceerde prijzen: trakteer uzelf op momenten van ontspanning in een relaxfauteuil, een ligstoel / chilienne met bijbehorende beensteun of een ligstoel. Verzorg uw decoratie met onze salontafels en ons ruime assortiment accessoires: outdoor kussens, polar plaids, handdoeken, outdoor vloerkleden en serviesgoed. Tenslotte kunt u de levensduur van uw producten verlengen of de stijl ervan aanpassen aan uw wensen met onze talrijke doeken en reserveonderdelen. Op uw terras, balkon, aan het zwembad of binnenshuis, onze ruime keuze aan producten zal zijn plaats vinden in uw leefruimtes.

Sinds 1954 ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt LAFUMA MOBILIER designmeubelen voor binnen en buiten op haar historische locatie in Anneyron, Frankrijk. Als erkenning van een industrieel engagement en een garantie voor kwaliteit en traceerbaarheid hebben vele productassortimenten van LAFUMA MOBILIER het label Origine France Garantie, met een garantie van 5 jaar en een combinatie van duurzaamheid, comfort en welzijn.

Profiteer van kortingen tot 50%* op duurzame, herstelbare en eco-ontworpen producten.

* Aanbieding geldig van 11 januari tot 7 februari 2023 op geselecteerde artikelen, zolang de voorraad strekt.