🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

KLAPSTOEL A PROPOS
Roquebrune Cap Martin Portrait clair

LFM5203_9902
€ 149,00 Incl B.T.W.
product tijdelijk niet beschikbaar

Zodra het artikel weer beschikbaar is, ontvangt u een e-mail van ons.

U krijgt hiervan bericht

KLAPSTOEL A PROPOS

LAFUMA MOBILIER, met zijn geüpcycled merk NATIONALE 7, transformeert zijn emblematische vintage stoelen tot hedendaagse zitoplossingen. En hoewel ze de hun rondtrekkende ziel hebben behouden, geven ze voortaan de voorkeur aan elegante en duurzame interieurs.

NATIONALE 7, ook bekend als de “Route des Vacances” van Parijs naar Menton, een asfaltweg van bijna 1.000 kilometer, doorkruist Frankrijk. Deze snelweg is uitgeroeid tot een symbool van nostalgie en is dé weg naar de stranden in het zuiden van het Frankrijk.

Rond gemeenschappelijke waarden, engagementen voor het milieu, respect en vrijheid... LAFUMA MOBILIER en NATIONALE 7 starten hun samenwerking... als een nieuw avontuur!

Hedendaags meubilair met een knipoog naar het verleden
Door gebruik te maken van plooibare armaturen die afkomstig zijn van de stoelen uit de collectie LAFUMA Bronze-Or van de jaren 50 tot 70, recreëert NATIONALE 7 duurzame, unieke en nog steeds even comfortabele stoelen.

Tijdloos meubilair dat op ambachtelijke wijze wordt gerestaureerd in Frankrijk
Een volledig met de hand uitgevoerde restauratie, uitgevoerd in Anneyron in de Drôme... gelegen aan de 'NATIONALE 7' natuurlijk!

De belangrijkste kenmerken van deze collectie:
- Originele vintage structuur Bronze-Or.
- Gebruik binnenshuis.
- 2 motieven beschikbaar in 2 kleuren: Villa Rouge, Villa Bleue, Portrait Foncé, Portrait Clair
- Hoogte 80 cm - Breedte 45 cm - Diepte 45 cm.

KLAPSTOEL A PROPOS

Zijn technische troeven

KLAPSTOEL A PROPOS Lafuma Mobilier NL 1

NATIONALE 7, een verhaal van upcycling

Hergebruiken, recyclen, upcyclen op innovatieve manier... LAFUMA MOBILIER onderneemt actie langs de NATIONALE 7 en geeft op overtuigende en betrokken manier vorm aan een milieuvriendelijke collectie die zich situeert tussen het verleden, heden en de toekomst, als een echt duurzaam merk.

KLAPSTOEL A PROPOS Lafuma Mobilier NL 2

Roquebrune Cap Martin, kilometer 990

De eerste collectie van NATIONALE 7 heeft een naam die klinkt als een etappe langs de Route des Vacances. NATIONALE 7 laat zich inspireren door Villa E-1027 van Eileen Gray die uitkijkt over de kustlijn. Het is een collectie met twee stoffen die beschikbaar zijn in twee kleuren, een knipoog naar deze icoon van de moderne architectuur.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 80

Breedte (uitgeklapt in cm) 45

Diepte (uitgeklapt - in cm) 45

Nettogewicht (in kg) 4,5

KLAPSTOEL A PROPOS

Canvas en kussens

Stijl

Duurzaam

Comfort

Luchtdoorlatend

Sneldrogend

UV-bestendig

Weerbestendig