Transat / loungestoel

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Transabed Batyline® Duo Mistral

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Maxi Transat Batyline® Iso Terracotta

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Transabed BeComfort® Dark Grey

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Maxi Transat Batyline® Iso Graphite

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Transabed AirComfort® Taupe

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Transatube2 Batyline® Iso Seigle

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Maxi Transat Batyline® Iso Moss

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Transabed AirComfort® Acier

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Maxi Transat Plus Batyline® Duo Outremer

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Maxi Transat Plus Batyline® Duo Obsidian

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Maxi Transat Plus Batyline® Duo Galet

TUINSTOEL

TUINSTOEL Maxi Transat Plus Batyline® Duo Sirocco

Tuinstoel en ligstoel: comfort troef om zich te nestelen in de zon

Men neme een goede tuinstoel, een parasol, een zonnebril, wat zonnebrandcrème en de zomer kan beginnen. De tuinstoel, ook wel chaise longue of ligstoel genoemd, is een simpelweg een essentieel item van uw tuinmeubilair. De comfortabel en gemakkelijk te vervoeren stoel is geschikt om te ontspannen en te genieten van de zon in de tuin, op het terras of aan de rand van het zwembad. Met de juiste keuze profiteert u niet alleen van alle voordelen, maar kunt u de tuinstoel bovendien ook binnenshuis gebruiken. Wij lichten hier alle modellen in een paar zinnen toe en leggen u uit hoe u de tuinstoel van LAFUMA MOBILIER kiest die het best bij u past.

De talrijke voordelen van onze ligstoelen en tuinstoelen

Een goede tuinstoel moet garant staan voor momenten ultieme ontspanning en comfort buitenshuis. Het is belangrijk bepaalde zaken te overwegen voordat u een keuze maakt voor uw outdoor meubilair. Er bestaan namelijk vele soorten modellen van de chaise longue, in meer of mindere mate comfortabel en stevig.

Materialen van goede kwaliteit voor weerbestendig meubilair

Bij LAFUMA MOBILIER hechten wij grote waarde aan de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt voor het ontwerpen van onze producten. Wij willen onze klanten duurzaam en uitermate stevig tuinmeubilair bieden. Daarom ontwerpen wij op onze productielocatie in Anneyron tuinstoelen die bestand zijn tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Regen en UV-stralen kunnen uw tuinfauteuil beschadigen als het frame en het doek geen weerstand bieden aan wisselende temperaturen, water of grote hitte. Dat is met name het geval bij chaises longues van hout of gevlochten hars die een aantal seizoenen buiten niet doorstaan. Vandaar dat wij u ligstoelen bieden die zijn samengesteld uit een stalen frame, verzinkt staal of HLE-staal; materialen die de tand des tijds doorstaan. Al onze frames zijn bekleed met textiel van goede kwaliteit met een uitstekende scheur, kras- en UV-bestendigheid.

Een tuinstoel ontworpen met het oog op comfort

De belangrijkste functie van een opvouwbare chaise longue is dat u er comfortabel in kunt zitten. Voor een optimaal welzijn hebben wij tuinstoelen ontworpen met een brede zitting, geschikt voor alle gestalten. De chaises longues voor in de tuin zijn ook verstelbaar in 3 of 4 verschillende standen, afhankelijk van het model dat u kiest. Bij onze opvouwbare tuinstoelen zit geen dwarsstang aan de voorkant van de zitting. Zo liggen de benen optimaal comfortabel. Tot slot beschikken sommige modellen over een hoofdsteun. Hiermee wordt de nek in alle zachtheid ondersteund. Het summum van comfort bereiken? Maak kennis met de stoelen van Transabed BeComfort®: met zachte, gevoerde doeken, perfect om zich met een boek in te nestelen of om een dutje in te doen.

Een opvouwbare en lichtgewicht ligstoel voor nog meer vervoer- en opberggemak.

Onze ligstoelen zijn ruimtebesparend en in een handomdraai op te ruimen of te verplaatsen. Bovendien zijn ze opvouwbaar, dus het kost geen enkele moeite om ze bij slecht weer even snel op te bergen. Onze tuinstoelen zijn dusdanig smal dat ze makkelijk tegen een muur, achter een deur of in een kast kunnen worden opgestapeld. Uw tuinstoel meenemen op een weekendje weg of op vakantie? Ook dit is kinderspel. Eenmaal opgevouwen past uw chaise longue voor in de tuin gemakkelijk in de kofferbak van de auto en gaat overal mee naartoe.

Welk model tuinstoel en doek van LAFUMA MOBILIER past het beste bij u?

Alle modellen LAFUMA MOBILIER tuinstoelen zijn ontworpen met het oog op optimaal comfort. Bovendien zijn ze bestand tegen zonlicht en slechte weersomstandigheden. Onze Made in France producten zijn voorzien van het label ‘Franse oorsprong gegarandeerd’ (OFG) en hebben 5 garantie. Zo kunt u lekker lang genieten van ontspannende momenten. Wij bieden 3 soorten tuinstoelen in verschillende trendy of juist tijdloze kleuren:

  • De Maxi Transat: dit model chaise longue is perfect voor kleine balkons of tuinen. Compact, maar toch met royale afmetingen en bijzonder stevig. Door de verstelbare rugleuning en stelstangen zijn er 4 standen mogelijk. Beschikbaar in meerdere kleuren. Net als bij de andere modellen zit er geen dwarsstang aan de voorkant van de zitting: optimaal comfort verzekerd.
  • De Maxi Transat Plus: beschikt net als de Maxi Transat over een brede zitting. Een lichtgewicht, doch stevig en comfortabel. En er is meer: Een verwijderbare hoofdsteun ter ondersteuning van de nek en een verstevigd doek van Batyline® Duo.
  • De Transabed: comfort van hoog niveau. De Transabed is zowel voor binnen- als buitengebruik en beschikt over soepele en stevige armleuningen, een hoofdsteun, comfortabel doek en lekkere zitting. Met de voetensteun Next neemt het comfortniveau alleen nog maar toe; deze combinatie is uitermate geschikt voor een heerlijk moment van nietsdoen aan de rand van het zwembad of op het terras. Door het unieke ontwerp blijft het tuinstoelmodel eigentijds. Bekleed met een BeComfort® kussen, geïnspireerd op de cellen van een bijenkorf. Geschikt voor gebruik buitenshuis als het lekker weer is, maar ook voor binnen in de winter.

Hoe onderhoudt u uw stoel voor in de tuin?

Het kiezen van een stoel voor in de tuin is voortaan zo simpel als wat. Vraagt u zich af hoe u het best uw opvouwbare tuinstoel kunt onderhouden? De chaises longues van LAFUMA MOBILIER zijn praktisch, zowel in gebruik als in onderhoud. Het schoonmaken van de ligstoelen en de bijhorende kussens is bijzonder eenvoudig. Alle bekleding van onze tuinstoelen kunnen makkelijk worden verwijderd, waardoor u het frame en het doek los van elkaar kunt reinigen. Indien nodig, heeft u ook de optie om reserveonderdelen, vervangingsdoeken of vervangingssets te bestellen voor onze verschillende soorten tuinstoelen. De kans bij uitstek om lang van uw producten te genieten of af en toe van stijl te veranderen!

Nu weet u hoe u het beste uw tuinstoel kiest en kunt onderhouden. Tijd om hem te bestellen en er lekker in te gaan zitten in uw tuin, voor een welverdiend moment van ontspanning.