🍂 Ontvang 30% korting op een selectie producten met de code NAZOMER 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

PROFITEER NU

Transporthoezen

TRANSPORTHOES VOOR ALLE RELAX-STOELEN  100% Polypropylen Anthracite

-15%

TRANSPORTHOES VOOR ALLE RELAX-STOELEN 100% Polypropylen Anthracite
€ 59,39 € 69,90
TRANSPORTHOES TUINSTOEL  100% Polypropylen Anthracite

-15%

TRANSPORTHOES TUINSTOEL 100% Polypropylen Anthracite
€ 59,39 € 69,90

Opberg- en transporthoes: uw buitenmeubilair beschermen

U bent op zoek naar een hoes om uw tuinmeubilair gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen?

Met de transporthoezen van LAFUMA MOBILIER wordt uw meubilair volledig beschermd. Verplaatsen is daardoor bovendien gemakkelijker. 

De opberghoezen van LAFUMA MOBILIER zijn bijzonder bestendig en zorgen ervoor dat uw producten langer meegaan.

Opslag tijdens de winter of het beschermen van uw outdoor meubilair als u het niet gebruikt? De hoezen vormen een onmisbare accessoire voor de duurzaamheid van uw producten. Het vereenvoudigt het opbergen en de opslag onder een afdak, in de garage, op het balkon of terras.

Als u geen ruimte heeft om uw producten in de winter kop te bergen, zijn de hoezen uitermate geschikt voor het functioneel en stijlvol opbergen op een balkon of terras.

Door de stevige handvatten van de transporthoezen is het vervoer van uw tuinstoel en relaxstoel van LAFUMA MOBILIER eenvoudig. U neemt ze bovendien gemakkelijker overal mee naartoe. Perfect wanneer u er even tussenuit wil of op vakantie gaat!

Een opberghoes voor uw buitenmeubilair: voor welk doel?

Beschermt uw meubilair op efficiënte wijze tegen vocht, stof, UV-stralen maar ook tegen insecten en dieren. Zo gaan uw producten nog langer mee, wordt schimmelvorming op en verkleuring van de doeken voorkomen en het ontstaan van roestvlekken op de metalen frames tegengegaan. En als de mooie dagen weer aanbreken, is het onderhoud minimaal: even een doekje erover en de meubels zijn weer klaar voor gebruik.

Een assortiment hoezen van LAFUMA MOBILIER geschikt voor alle soorten buitenmeubilair

De maten van LAFUMA MOBILIER opberghoezen zijn afgemeten op onze producten: Anytime tafels, relaxstoel, transabed-loungestoel, tuinstoel en maxi-tuinstoel. Door de royale afmetingen zijn de hoezen geschikt voor alle outdoor meubels: bekijk de afmetingen en kenmerken van onze hoezen voordat u een bestelling plaatst.