🍂 Ontvang 30% korting op een selectie producten met de code NAZOMER 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

PROFITEER NU

ALLURE collectie


Ontdek de nieuwe LAFUMA MOBILIER indoor & outdoor collectie!

LAFUMA MOBILIER is een icoon op het gebied van outdoor-meubilair van metaal en biedt samen met het vooraanstaand textielmeubelmerk Sunbrella® – made in France – een in-/outdoorassortiment dat comfort combineert met Franse elegantie.

De collectie ALLURE bestaat uit matzwarte frames bekleed met de drie-lagenkussens van het assortiment Tundra. De textuur van dit doek is zacht en heeft iets weg van de verfijnde stoffen die in de mode en confectie gebruikt worden. Het Sunbrella® is goed bestand tegen slecht weer en dagelijks gebruik en verkleurt niet door UV-stralen.

In / Out

Trends & kleuren

De ingetoge en elegante stoelen passen zowel binnen als buiten en zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Cobalt-blauw, Ebène-zwart en Granite-grijs.

ONTDEKKEN

Over Sunbrella®

Sunbrella® is al meer dan 50 jaar een voorloper in binnen- en buitenstoffering en combineert daarbij prestaties en design. Sinds enkele jaren bevordert het merk de vrije uitwisseling tussen ruimtes en speelt daarom met het combineren van stoffen en materiaaleffecten.

Fascinerende kleuren vormen de basis voor de inspiratie van vernieuwing van de collecties en gedurfde grafische motieven maken ze nog krachtiger. Alle collecties worden ontworpen door de eigen design studio van het bedrijf en vervaardigd in de Franse fabriek Dickson Constant vlakbij Lille.

Gemaakt in Frankrijk

in onze Anneyron-fabriek

ALLURE collectie zie de producten

Op zoek naar inspiratie… 

Ontdek nog meer stijlen