VERVANGINGSWIELTJES Miami Titane LFM1716_9105

Andere kleuren :

Een product een tweede leven geven vermindert de impact op het milieu waarbij u bovendien de nieuwste trend volgt! Bij LAFUMA MOBILIER wordt demontage al vanaf de creatie- en ontwerpfase geïntegreerd. Al onze producten zijn makkelijk te demonteren en te repareren. Een brede keus uit reserveonderdelen zorgt ervoor dat u uw producten makkelijk kunt repareren en zo ook de levensduur van uw meubels kunt verlengen. Kies voor een verantwoorde en duurzame consumptie! Klik hier voor meer informatie. .

Gedetailleerde beschrijving :

Deze set met twee vervangingswieltjes is speciaal ontworpen voor de loungestoelmodellen BAYANNE: een harmonieuze combinatie van Hedona-kussen (Jade, Onyx, Latte) een buisframe met de kleur titane. De dubbele flenswielen zijn eenvoudig te verwisselen: verwijder de versleten wieltjes en zet de nieuwe erop met gebruik van het schroefwerk en de TORX-sleutel (meegeleverd in de set).

 

De loungestoel BAYANNEzorgt aan de rand van het zwembad of op het terras voor een moderne stijl die ontspanning en elegantie combineert. We zijn dol op de gebruiksvriendelijkheid, de uitstekende ergonomie en de wietlies waardoor het bed zo op een andere plek kan worden gezet.LAFUMA MOBILIER kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het onjuist monteren van reserveonderdelen.