RELAXSTOEL Futura Polykatoen Chanvre LFM3112_8903

Andere kleuren :
Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Basalt buis

Gedetailleerde beschrijving :

Kies voor zitcomfort: deze stoel van schuim met hoge dichtheid is bedekt met een polykatoenen doek dat lekker zacht aanvoelt. Een ander voordeel zijn de vaste armleuningen. Hiermee kunt u de stoel verstellen en ze zijn voorzien van stabilisators om uw relaxpositie extra stabiel en veilig te maken. De stoel is ideaal voor binnenshuis, maar u kunt hem ook prima op een beschutte plaats op het balkon, op het terras of in de tuin neerzetten.

Pluspunten:
- Ontwerp dat gericht is op optimale ontspanning: de zero gravity-stand zorgt ervoor dat de benen iets hoger liggen dan het hart. U heeft het gevoel gewichtloos te zijn. Simpelweg de meest optimale ontspanningstand.
- Clipbevestiging: doek en buizen zijn aan elkaar bevestigd door clips van elastomeer. Hierdoor bent u verzekerd van een stevige zit en betere ondersteuning van de rug. Dit systeem (Lafuma-gepatenteerd) vergemakkelijkt het vast- en losmaken en dus tevens het onderhoud van de stoel.
- Gevoerde zitting van polykatoen: verzekert te allen tijde van groot comfort en stevigheid.
- Meerdere pre's: zachte verstelbare en afneembare hoofdsteun, beschermdoppen en voetensteun met buisbeschermer.

Specificaties:
Metalen buisframe van ø 20 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 70 cm / 96 cm / 18 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 70 cm / 85 à 115 cm / 83 à 163 cm
Gewicht: 7,80 kg
Zithoogte : 40/42cm