RELAXSTOEL
Evolution Batyline® Duo Galet LFM2767_3294

  •  100% save transaction

RELAXSTOEL

De must have op het gebied van ontspanning. Deze Relaxstoel van Lafuma is bedacht met het oog op de ideale relaxpositie in een opvouwbare relaxstoel. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met medische experts. Hoe het werkt? De benen liggen iets hoger dan het hart, waardoor optimale rust gegarandeerd is. Uit onderzoek blijkt dat ons lichaam in gewichtloosheid van nature deze houding aanneemt, hetgeen bewijst dat dit de ideale relaxpositie is. Onmisbaar item om te ontspannen op de veranda, lekker in de schaduw of in de tuin.

Pluspunten:
- Batyline®-doek speciaal ontworpen voor outdoor meubilair, dat vochtbestendig is en bestand tegen de groei van micro-organismen. Duurzaam, UV-bestendig, onderhoudsvriendelijk en sneldrogend. Voorzien van het Oeko-Tex®-label (gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu).
- Bijzonder stevig metalen frame.
- Strakker design, geschikt voor de wat ruimer bemeten personen door het ontbreken van een buis aan de voorkant van het zitvlak en de hoge rugleuning.
- Ergonomische armleuningen van geïnjecteerd hars.
- Clipbevestiging: doek en buizen worden aan elkaar bevestigd door clips van geïnjecteerd elastomeer. Hierdoor bent u verzekerd van een stevige zit en betere ondersteuning van de rug. Met dit Lafuma-gepatenteerde systeem, is het doek gemakkelijk vast en los te maken, waardoor het tevens onderhoudsvriendelijk is.

Zijn technische troeven

RELAXSTOEL Lafuma Mobilier 1

Design et ergonomie au service de la relaxation

Des lignes épurées particulièrement adaptées aux grands gabarits grâce à la suppression des barres transversales à la tête et au pieds. Les accoudoirs fixes facilitent l'utilisation du fauteuil et l'ajustement de la position souhaitée, notamment le Zéro Gravité. Pliable et solide, son dossier ergonomique offre un confort amélioré et un très bon maintien du dos grâce aux fixations par clips intégrales.

RELAXSTOEL Lafuma Mobilier 2

Batyline® Duo - Tissage renforcé 2 fils/1fil

Idéale pour l'extérieur : excellente tenue aux UV, séchage ultra-rapide, traitement antifongique et entretien très facile à l'eau savonneuse. Des effets de styles rafinés et une résistance accrue pour cette toile technique fabriquée en France.

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 115

Breedte (uitgeklapt in cm) 70

Diepte (uitgeklapt - in cm) 85

Hoogte (ingeklapt - in cm) 98

Breedte (ingeklapt - in cm) 70

Diepte (ingeklapt - in cm) 20

Nettogewicht (in kg) 8,20

Zithoogte (in cm) 40

RELAXSTOEL

Canvas en kussens

Stijl

Duurzaam

Comfort

Luchtdoorlatend

Sneldrogend

UV-bestendig

Weerbestendig

Onderhoudsgemak

RELAXSTOEL

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in:

Extra toebehoren

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in