🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

Milieuvriendelijk meubilair


Meer comfort voor onze gebruikers – minder impact op het milieu

ONZE PRODUCTEN ZIJN ONTWORPEN OM LANG MEE TE GAAN.

Bij LAFUMA MOBILIER zetten we ons voor de volle honderd procent in voor het tegengaan van economische veroudering en de wegwerpcultuur. De keuze van de grondstoffen is van essentieel belang. De twee hoofdzakelijke criteria zijn kwaliteit en afkomst. Metaal met een hoge elasticiteitsgrens (lichter en steviger), poederlak van 100% polyester (7x UV-bestendiger dan standaard epoxylak), geïnjecteerde beschermdoppen, outdoortextiel met het keurmerk Oeko-Tex Standard 100... Onze grondstoffen komen voor 98% uit Europa en 68% daarvan uit Frankrijk. De relaxstoel en de tuinstoel zijn de incarnatie van de duurzame bestsellers die voortdurend worden verbeterd. Sinds het originele ontwerp in 1962 bewerken en vernieuwen wij deze stoelen. Ieder product wordt intern of in het laboratorium onderworpen aan tractie-, materiaalmoeheids- en UV-weerstandstesten. 

5 JAAR GARANTIE OP AL ONZE PRODUCTEN.

Als een product ondanks onze kwaliteitscontroles toch defecten vertoont, zorgt onze aftersales service op de productiesite in Drôme ervoor dat het onderdeel zo spoedig mogelijk wordt vervangen. Dankzij de aandacht die we besteden aan de kwaliteit van onze producten, is het aantal retourzendingen zeer laag (index van 0,3%). Iets om trots op te zijn.

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN MAKKELIJK TE DEMONTEREN EN TE REPAREREN

Bij LAFUMA MOBILIER wordt demontage al vanaf de creatie- en ontwerpfase geïntegreerd. Wij bieden een brede keus aan vervangingsdoeken  en  reserveonderdelen voor het repareren of vervangen van een ligstoel, relax of pop-up. Een product een tweede leven geven vermindert de impact op het milieu waarbij bovendien de nieuwste trend wordt gevolgd! 

Het verkrijgen van reserveonderdelen is tevens een belangrijk onderdeel, zowel wat betreft de beschikbaarheid (via onze website of onze aftersales service) als de prijs en het vervanggemak

Aan het eind van hun levensduur zijn onze producten gemakkelijk uit elkaar te halen, sommige zelfs zonder gereedschap. Een keuze waarbij verschillende onderdelen uit elkaar gehaald en gescheiden kunnen worden voor een betere recycling. 

ONZE VERPLINCHTINGEN

Kiezen voor verantwoordelijk consumeren is een enorme uitdaging die centraal staat bij de manier waarop wij leven en voor onze toekomst. Het staat haaks op de wegwerpcultuur die de bronnen van onze planeet uitputten: wij moeten altijd stilstaan bij de kwaliteit, de duurzaamheid en de herkomst van producten die wij gebruiken. Wij geloven in de individuele bijdrage in deze collectieve strijd. Als merk, industrieel en fabrikant nemen wij ons deel van de verantwoordelijkheid op ons.

Gemaakt in Frankrijk

in onze Anneyron-fabriek