🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

Style & Design


Invloeden Bauhaus & French Chic

Al meer dan 60 jaar blijft LAFUMA MOBILIER innoveren maar tegelijkertijd trouw aan zijn D.N.A. Een ontwerp geïnspireerd op de Bauhaus-architectuur waar de verfijndheid van de Franse chic aan toegevoegd is.


ZO FUNCTIONEEL ALS BAUHAUS:

De Bauhaus-stroming is altijd van invloed geweest op de designers van de ontwerpstudio van LAFUMA MOBILIER die als leidraad 3 pijlers volgen:

  • Vorm volgt functie (Louis Sullivan)

  • Nastreving van een minimalistische stijl, gemakkelijk te begrijpen

  • Gebruik van mooie materialen

ZO ELEGANT ALS ‘FRANSE CHIC’:

De French chic is een tijdloze stijl belichaamt door de grote Franse modehuizen. Comfortabel en vrouwelijk zonder alledaags voorkomen met oog voor de kwaliteit van de stoffen en bijzondere aandacht voor details bij de afwerking. 

Elegantie

STYLE & DESIGN

Onze frames van robuust metaal, functioneel, met een min of meer mannelijke look passen perfect bij de meer vrouwelijke textiele afwerking: soepel, comfortabel en elegant. Door de combinatie van een minimalistische en verfijnde stijl, voornamelijk door de keuze voor mooie stoffen en edele materialen, ontstaan er tijdloze creaties met ultiem comfort.

Gemaakt in Frankrijk

in onze Anneyron-fabriek