🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

Bent u klaar voor een comfortabele winter!

Van 20 t/m 27 november 2023

Profiteer van 40% korting* op onze FUTURA AirComfort® Relax fauteuils

Deze Relaxstoel is de referentie voor ontspanning en is ontworpen om DE ideale relaxpositie te bieden.
Geniet van absoluut comfort, door de zachtheid van deze gewatteerde Relaxstoel, voor onvergelijkbare ontspanningsmomenten.

RELAX DAYS
-40% korting* op onze FUTURA AirComfort® Relax fauteuils

Expert op het gebied van ontspanning

De vaste armleuningen vereenvoudigt het gebruik van de stoel en de instelling van de gewenste positie, zoals de zéro gravity-stand voor een optimale ontspanning. Licht en opvouwbaar, stevig en praktisch. De ergonomische rugleuning zorgt voor stevig comfort en een goede ondersteuning van de rug door de clipbevestiging die doorloopt tot op schouderhoogte.

XL-versie: Perfect voor lange mensen

Deze stoel is ergonomisch en ontworpen voor wat de ruimer bemeten personen. Beschikt over alle functies die u van deze serie verwacht, plus het uitmuntende comfort van een kussen van groot formaat. Door de brede zitting en hoge rugleuning perfect voor lange mensen (> 180 cm).

AirComfort®-technologie

Dit technisch hoogwaardige kussen met drie-lagentechniek is bijzonder comfortabel: 3D mesh netstof, vulling en draagdoek van Batyline®. De waterdichte ademende materialen drogen uiterst snel, waardoor het AirComfort®-doek geschikt is voor binnen- en buitengebruik.

Dat zeggen onze klanten

Top kwaliteit

"Perfecte relax stoelen van top kwaliteit. Erg blij mee 👍👌"

Uitstekend

"Heerlijk zitcomford. Onderdelen zijn goed en eenvoudig te vervangen, dus ook een duurzaam product. Service van Lafuma is uitstekend."

Fantastisch stoel

"Fantastisch stoel voor in de tuin. Kan geen andere stoel tegenop."

RELAX DAYS
-40% korting* op onze FUTURA AirComfort® Relax fauteuils

*Aanbieding geldig van 20 t/m 27 november 2023, op een selectie van producten en zolang de voorraad strekt.