🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

Duurzaam denken...

Van 18 oktober tot 5 november 2023

Ontdek onze BeComfort® collectie, zitmeubelen voor elk moment en voor het hele gezin!

Welke versie u ook kiest, RELAX, TRANSAT, POP UP XL... de BeComfort® collectie zal iedereen bekoren, die van design houdt zonder aan comfort in te leveren!

Het gestructureerde ontwerp geeft de zitoppervlakken een ultragrafisch tintje, versterkt door de vier kleuren:
Bleu Encre (Inktblauw), Dark Grey (Donkergrijs), Silver (Zilvergrijs) en Olive (Olijfgroen).

Niets wordt aan het toeval overgelaten en dit wordt bevestigd in de details: brede frames, resistente materialen, afneembare stoffen, de aangeboden posities, verstelbare en afneembare hoofdsteunen, vervangingsdekjes, buisbeschermers voetsteunen...

De aantrekkingskracht van het assortiment is echter gebaseerd op de BeComfort®-honingraatmatras, een echte eco-bewuste, technische en ultracomfortabele innovatie.

Een natuurlijke combinatie van stijl en welzijn: BeComfort® biedt een comfort zonder weerga. Dit lucht- en waterdoorlatende (sneldrogend) kussen bestaat uit drie lagen: 3D netstof met honinggraatontwerp, vulling en draagdoek van Batyline®. Het draad, gekleurd in de massa, verleent een goede UV-weerstand aan dit textiel en is gegarandeerd niet chemisch behandeld. Voor binnen- en buitengebruik.

En dat is nog niet alles! De BeComfort® collectie draagt het Longtime® label, wordt geproduceerd in het departement de Drôme (Zuid-Frankrijk) en heeft 5 jaar garantie.

LONGTIME® is het eerste Europese keurmerk voor duurzame producten. Het biedt de garantie dat producten met dit keurmerk betrouwbaar en herstelbaar zijn en dat er geen sprake is van economische veroudering.


Profiteer van 15% korting op het BeComfort® assortiment!

Onze BeComfort® Relaxstoelen Zie deze producten
Onze MAXI TRANSAT PLUS BeComfort® Zie deze producten
Onze POP UP XL BeComfort® Zie deze producten
Onze TRANSABED en voetenbanken NEXT BeComfort® Zie deze producten