LOUNGESTOEL Hedona Jade LFM2788_8916

Andere kleuren :
Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Gegalvaniseerd staal
  • Diameter 25
  • Anti-uv
  • Test 140 kg
  • Titanium buis

Gedetailleerde beschrijving :

Op de Transalounge komt u tot een ultieme ontspanning dankzij de structuur, van royale afmetingen, die zich perfect vormt naar het lichaam. Deze stoel beschikt over een gepatenteerd stelsysteem dat de zero gravity-stand mogelijk maakt, waarbij de benen iets hoger liggen dan het hart zodat u het gevoel heeft gewichtloos te zijn. Het is de ideale positie voor een ultieme ontspanning. Het mooie silhouet dat de Hedona aan het drie-lagenkussen te danken heeft, blijft verleiden; deze Transalounge-loungestoel staat dan ook even goed aan de rand van het zwembad als op het terras.

Pluspunten:
- Zacht kussen met de Hedona drie-lagentechniek, speciaal aangepast aan buitengebruik. Dit kussen is vervaardigd met het Batyline® Eden-doek met een luchtdoorlatende en waterdichte polyestervulling. Soepel, zacht en UV-bestendig. Het Batyline®-doek is door de schimmelwerende behandeling bestand tegen zowel vocht als tegen de groei van micro-organismen. Met het Oeko-Tex®-label wordt er gegarandeerd dat het zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu is. Gemakkelijk te onderhouden met water en zeep.
- Verzinkt metalen dik buisframe, bijzonder stevig en corrosiebestendig.
- Stelsysteem met exclusieve gepatenteerde vergrendeling voor de veiligheid.
- Verstelbaar en afneembaar hoofdkussen.
- Neemt minimale opbergruimte in beslag wanneer opgevouwen.

Specificaties:
Buisframe van verzinkt HLE-staal van ø 25 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 63 cm / 141 cm / 15 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 63 cm / 68 cm / 164 cm
Gewicht: 9 kg
Zithoogte : 31cm