LOUNGESTOEL Transabed AirComfort® Taupe LFM2865_7057

Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • 3 standen
  • Staal
  • Diameter 25
  • Test 140 kg
  • Zwarte buis

Gedetailleerde beschrijving :

Met een zachte binnen- én buitenvoering biedt de relaxstoel RSX Clip Air Comfort® een heerlijk zitcomfort. Dit model is dé referentie op het gebied van relaxen en is ontworpen om u een stoel met ideale relaxpositie te bieden in een opvouwbaar formaat. Het essentiële pluspunt is de ultieme rustpositie waarbij de benen iets hoger liggen dan het hart. Een must have om te ontspannen op de veranda, in de tuin of gewoon in huis.

Pluspunten:
- Air Comfort®-kussen: de drie-lagentechniek combineert ademende en waterdichte materialen, waardoor het geheel goed luchtdoorlatend en sneldrogend is. Resultaat? Een ongeëvenaard comfort en een buitengewone zachtheid.
- Bevestiging door clips van elastomeer. Deze door Lafuma-gepatenteerde innovatie onderscheidt zich door een steviger comfort, perfecte ondersteuning van de rug, lange levensduur en het gemakkelijk vast- en losmaken van het doek.
- Vaste armleuningen waarmee het makkelijker is de juiste ontspanningsstand te regelen.
- Afwerking: afneembaar hoofdkussen, voetensteun met buisbeschermer, beschermdoppen.

Specificaties:
Metalen buisframe van ø 20 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 70 cm / 96 cm / 21 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 70 cm / 88 à 117 cm / 83 à 163 cm
Gewicht: 8,20 kg
Zithoogte : 43cm