LOUNGESTOEL Transabed BeComfort® Bleu Encre LFM2829_8900

Andere kleuren :
Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • 3 standen
  • Staal
  • Diameter 25
  • Test 140 kg
  • Basalt buis

Gedetailleerde beschrijving :

Ontspannen in de tuin, op het terras of aan de rand van het zwembad was nog nooit zo revolutionair als met de Transabed met het BeComfort®-kussen. Gun uzelf het ultieme moment van welbevinden met de royale afmetingen en de ligbed-positie die beiden onlosmakelijk verbonden zijn met de zachtheid van het kussen dat zijn weerga niet kent. Een bijzonder relaxte ligstoel.

Pluspunten:
- Drie standen waarvan één helemaal uitgerekt waardoor er een ligbed-functie ontstaat. Perfect om te zonnen of een tukje te doen.
- Vernuftig en eenvoudig te gebruiken verstelmechanisme door middel van geïntegreerde hoogwaardige karabijnhaken in de armleuningen.
- BeComfort®-kussen: 1% comfort, en dat is niet het enige: door een combinatie van ademende en waterdichte materialen houdt het geen water vast, wordt de luchtcirculatie bevordert en droogt het extra snel.
- Afneembaar en verstelbaar hoofdkussen.
- Opgevouwen is de stoel supercompact.

Specificaties:
Buisframe van verzinkt staal van ø 25 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 67 cm / 123 cm / 13 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 67 cm / 67 à 88 cm / 93 à 112 cm
Gewicht: 6,80 kg

Zithoogte: 34 cm