LOUNGESTOEL Hedona Marina LFM2646_7712

Andere kleuren :
Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • 3 standen
  • Gegalvaniseerd staal
  • Diameter 25
  • Anti-uv
  • Test 140 kg
  • Titanium buis

Gedetailleerde beschrijving :

De ideale chique stoel: veelzijdig, elegant en innovatief! De Transabed is bekleed met Hedona, een kussen vervaardigd met de nog nooit eerder verschenen drie-lagentechniek die supercomfortabel is en geschikt is voor zowel binnen als buitengebruik. Het verstelsysteem voor de zitstanden is eenvoudig, onopvallend en biedt de mogelijkheid tot een werkelijke ligbed-positie door middel van geïntegreerde hoogwaardige karabijnhaken in de armleuningen. Transabed Hedona is de ideale stoel voor de fijnste momenten van ontspanning aan de rand van het zwembad, op het terras of in de tuin. U kunt zelfs in de huiskamer heerlijk genieten van deze stoel, want ook daar is hij prima op zijn plaats.

Pluspunten:
- Zacht kussen met de Hedona drie-lagentechniek, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit kussen is vervaardigd met Batyline® Eden-doek: soepel, zacht en UV-bestendig. Door de schimmelwerende behandeling van het doek, is het bestand tegen zowel vocht als tegen de groei van micro-organismen. Tevens voorzien van het Oeko-Tex®-label (gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu). Het Hedona-kussen droogt supersnel door de samenstelling van de luchtdoorlatende en waterdichte polyestervulling. Gemakkelijk te onderhouden met water en zeep.
- Frame met royale afmetingen, zonder buis aan de voorkant van het zitvlak voor een verbeterd zitcomfort.
- Verzinkt metalen dik buisframe, stevig en corrosiebestendig.
- Dankzij de armleuningen met verstevigde stof en karabijnhaken kunt u de rugleuning op 3 verschillende standen regelen, inclusief ligstand.
- Verstelbaar en afneembaar hoofdkussen.
- In combinatie met de voetensteun Next wordt uw comfort geperfectioneerd.

Specificaties:
Buisframe van verzinkt HLE-staal van ø 25 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 66,5 cm / 123 cm / 13 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 66,5 cm / 88 cm / 93 cm
Gewicht: 7,40 kg

Zithoogte: 33 cm