LIGBED
Hedona® Latte LFM2787_7710

  •  100% save transaction

LIGBED

Het ligbed Miami zorgt aan de rand van het zwembad of op het terras voor een moderne stijl die ontspanning en elegantie combineert. Het Hedona drie-lagenkussen garandeert een ongeëvenaard ligcomfort. De minimalistische lijnen en de ideale proporties passen perfect in alle omgevingen. Dit ligbed is niet alleen uniek qua stijl, maar ook qua techniek, met de uitstekende combinatie van flexibiliteit en ondersteuning voor een perfecte ergonomie. De Miami profiteert van de exclusief gepatenteerde Lafuma Clip, een onopvallend mechanisme van geïnjecteerd elastomeer dat niet alleen een ongeëvenaard comfort biedt voor de rug, maar ook het doek permanent gespannen houdt, waardoor het zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt.

Pluspunten:
- Zacht kussen met de Hedona drie-lagentechniek, dat geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit kussen is vervaardigd met Batyline® Eden-doek: soepel, zacht en UV-bestendig. Het doek is door de schimmelwerende behandeling bestand tegen zowel vocht als de groei van micro-organismen. Het Hedona-kussen droogt bijzonder snel dankzij de luchtdoorlatende en waterdichte polyestervulling. Gemakkelijk in onderhoud met water en zeep.
- De bevestiging d.m.v. geïnjecteerde clips van elastomeer (exclusief Lafuma-gepatenteerd) die zorgen voor drie bepalende voordelen: uitstekende ondersteuning van de rug, voortdurende spanning van het doek waardoor er geen doorzakking ontstaat na gebruik en het snel en gemakkelijk vast-/losmaken van het doek voor onderhoud.
- Verstelbare rugleuning in drie standen waarvan één helemaal uitgerekt.
- Gemakkelijk verplaatsbaar door de twee wieltjes.
- Uitmuntende afwerking: hoofdsteun met doppen in de kleur van de buis, dubbele flenswielen, verstevigde naden.
- En vooral: metalen buisframe dat voor de afwerkende laklaag met kataforese is behandeld. Een garantie voor een hoge weerstand tegen corrosie.

LIGBED

Zijn technische troeven

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 32

Breedte (uitgeklapt in cm) 77

Diepte (uitgeklapt - in cm) 199

Hoogte (ingeklapt - in cm) 165

Breedte (ingeklapt - in cm) 77

Diepte (ingeklapt - in cm) 52

Nettogewicht (in kg) 10,8

Zithoogte (in cm) 30

LIGBED

Canvas en kussens

Stijl

Duurzaam

Comfort

Luchtdoorlatend

Sneldrogend

UV-bestendig

Weerbestendig

Onderhoudsgemak

LIGBED

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in:

Extra toebehoren