LIGBED Hedona Jade LFM2787_8916

Andere kleuren :
Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • 5 jaar garantie
  • Clipbevestiging
  • 3 standen
  • Gegalvaniseerd staal
  • Diameter 25
  • Anti-uv
  • Test 140 kg
  • Titanium buis

Gedetailleerde beschrijving :

Het ligbed Miami zorgt aan de rand van het zwembad of op het terras voor een moderne stijl die ontspanning en elegantie combineert. Het Hedona drie-lagenkussen garandeert een ongeëvenaard ligcomfort. De minimalistische lijnen en de ideale proporties passen perfect in alle omgevingen. Dit ligbed is niet alleen uniek qua stijl, maar ook qua techniek, met de uitstekende combinatie van flexibiliteit en ondersteuning voor een perfecte ergonomie. De Miami profiteert van de exclusief gepatenteerde Lafuma Clip, een onopvallend mechanisme van geïnjecteerd elastomeer dat niet alleen een ongeëvenaard comfort biedt voor de rug, maar ook het doek permanent gespannen houdt, waardoor het zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt.

Pluspunten:
- Zacht kussen met de Hedona drie-lagentechniek, speciaal aangepast aan buitengebruik. Dit kussen is vervaardigd met het Batyline® Eden-doek met een luchtdoorlatende en waterdichte polyestervulling. Soepel, zacht en UV-bestendig. Het Batyline®-doek is door de schimmelwerende behandeling bestand tegen zowel vocht als tegen de groei van micro-organismen. Voorzien van het Oeko-Tex®-label, dus gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu. Gemakkelijk te onderhouden met water en zeep.
- De bevestiging d.m.v. geïnjecteerde clips van elastomeer (exclusief Lafuma-gepatenteerd) die zorgen voor drie bepalende voordelen: uitstekende ondersteuning van de rug, voortdurende spanning van het doek waardoor er geen doorzakking ontstaat na gebruik en het snel en gemakkelijk vast-/losmaken van het doek voor onderhoud.
- Verstelbare rugleuning in drie standen waarvan één helemaal uitgerekt.
- Gemakkelijk verplaatsbaar door de twee wieltjes.
- Uitmuntende afwerking: hoofdsteun met doppen in de kleur van de buis, dubbele flenswielen, verstevigde naden.
- En vooral: metalen buisframe dat voor de afwerkende laklaag met kataforese is behandeld. Een garantie voor een hoge weerstand tegen corrosie.

Specificaties:
Buis van met kataforese behandeld HLE-staal van ø 25 mm.
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 77 cm / 52 cm / 165 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 77 cm / 32 à 81 cm / 198,5 cm
Gewicht: 10,40 kg
Zithoogte : 30cm