LIGBED Miami Batyline® Duo Obsidian LFM2720_6897

Andere kleuren :
Fabrication Française

Het label ‘Gegarandeerd van Franse oorsprong’ is het unieke certificeringslabel om de Franse oorsprong van een product aan te duiden. De producten van Lafuma Mobilier zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in onze fabriek in Anneyron.
Klik hier voor meer informatie.

De technische voordelen :

  • Duo Batyline®
  • 5 jaar garantie
  • Clipbevestiging
  • 3 standen
  • Gegalvaniseerd staal
  • Diameter 25
  • Anti-uv
  • Test 140 kg
  • Zwarte buis

Gedetailleerde beschrijving :

Het ligbed Miami is de perfecte combinatie van design, stijl en techniek. Dit meubel is het resultaat van de gedegen ervaring van Lafuma Mobilier met buitenmeubilair. Het is uniek in zijn soort met de clipbevestiging die zorgt voor een ongeëvenaard comfort. De Miami heeft een doek van hoge kwaliteit, een stevig corrosiebestendig frame en 2 wielen waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Het meubel gedijt in de buitenlucht, met name aan de rand van het zwembad. Met zijn verfijnde en elegante stoel is dit ligbed een van onze favorieten.

Pluspunten:
- Bevestiging: doek en buizen worden aan elkaar bevestigd door clips van elastomeer. Het geheel is gegarandeerd stevig en zorgt bovendien voor een goede ondersteuning van de rug. Dit exclusieve door Lafuma gepatenteerde systeem garandeert ook na gebruik de vormvastheid en spanning van het doek. Bovendien is het doek gemakkelijk los en vast te maken, waardoor schoonmaken eenvoudig is.
- Verstelbare rugleuning: drie standen, waarvan één helemaal uitgerekt om optimaal van de zon te kunnen genieten.
- Met kataforese behandeld metalen buisframe dat garant staat voor een hoge weerstand tegen corrosie.
- Batyline®-doek, UV-bestendig, schimmelwerend en slijtvast. Sneldrogend door een waterbestendige stof met open structuur. Degelijk en onderhoudsvriendelijk. Draagt ook bij aan een goed milieu, wat wordt aangetoond door het Oeko-tex®-label (zonder schadelijke stoffen voor mens en natuur).
- Makkelijk verplaatsbaar: door de wieltjes staat de Miami zo op een andere plek.
- Afwerking van hoogwaardige kwaliteit: afneembaar hoofdkussen, hoofdsteun met doppen in de kleur van de buis en dubbele flenswielen.

Specificaties:
Met kataforese behandeld metalen buisframe van ø 25 mm
Afmetingen ingeklapt B/H/D: 77 cm / 52 cm / 165 cm
Afmetingen uitgeklapt B/H/D: 77 cm / 32 à 76 cm / 199 cm
Gewicht: 9,30 kg