🎁 🎅🎄 Duurzame cadeau-ideeën: €15 korting vanaf €100, €40 vanaf €200, €75 vanaf €300 | 🚚 Gratis verzending op bestellingen van meer dan 50€

SPHINX LOUNGE STOEL
Hedona® Jade

LFM2770_8916
€ 299,90 Incl. Belasting:
Op voorraad
  •  Klaar om te verzenden
  •  100% veilige transactie

SPHINX LOUNGE STOEL

De Sphinx, die even geschikt is voor binnen als voor buiten, heeft de structuur van de legendarische stoel van LAFUMA MOBILIER. Voorzien van Hedona-kussen met royale afmetingen waarmee optimaal zitcomfort wordt gegarandeerd. De uiterst robuuste metalen structuur en het elegante silhouet zorgen voor een stijlvolle noot op het terras en binnenshuis. De Sphinx heeft een gepatenteerd spoelvormig opvouwsysteem, dat bijzonder handig is.

Pluspunten:
- De Sphinx heeft een gepatenteerd spoelvormig opvouwsysteem, dat bijzonder handig is. Door de hoge rugleuning en de grote afmetingen is deze stoel de beste metgezel voor uw momenten van rust.
- Voorzien van comfortabel kussen met de Hedona drie-lagentechniek, dat geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Met dit kussen komen comfort, weerstand en stijl samen.
- Zacht kussen met de Hedona drie-lagentechniek, dat geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit kussen is vervaardigd met Batyline® Eden-doek: soepel, zacht en UV-bestendig. Het doek is door de schimmelwerende behandeling bestand tegen zowel vocht als de groei van micro-organismen. Het Hedona-kussen droogt bijzonder snel dankzij de luchtdoorlatende en waterdichte polyestervulling. Gemakkelijk in onderhoud met water en zeep. Design, comfort en techniek: de SPHINX maakt duidelijk dat bij LAFUMA MOBILIER kennis onlosmakelijk verbonden is met stijl, waarbij ultieme ontspanning altijd voorop staat.

SPHINX LOUNGE STOEL

Zijn technische troeven

Produkt details

Afmetingen

Hoogte (uitgeklapt - in cm) 87

Breedte (uitgeklapt in cm) 91

Diepte (uitgeklapt - in cm) 83

Hoogte (ingeklapt - in cm) 116

Breedte (ingeklapt - in cm) 12

Diepte (ingeklapt - in cm) 12

Nettogewicht (in kg) 4

Zithoogte (in cm) 35

SPHINX LOUNGE STOEL

Canvas en kussens

Stijl

Duurzaam

Comfort

Luchtdoorlatend

Sneldrogend

UV-bestendig

Weerbestendig

Onderhoudsgemak

SPHINX LOUNGE STOEL

Klanten die dit kochten waren ook geïnteresseerd in:

Extra toebehoren