Terras - Zwembad

BIJZETTAFELTJE

BIJZETTAFELTJE Vogue Gelakt staal Titane

LOUNGESTOEL

LOUNGESTOEL Hedona® Jade

VOETSTEUN

VOETSTEUN Hedona® Onyx

BAYANNE LOUNGESTOEL

BAYANNE LOUNGESTOEL Hedona® Céladon

BAYANNE VOETENSTEUN

BAYANNE VOETENSTEUN Hedona® Ocre

BAYANNE VOETENSTEUN

BAYANNE VOETENSTEUN Hedona® Argile

VOETSTEUN

VOETSTEUN Hedona® Latte

BAYANNE VOETENSTEUN

BAYANNE VOETENSTEUN Hedona® Céladon

BAYANNE LOUNGESTOEL

BAYANNE LOUNGESTOEL Hedona® Ocre

BIJZETTAFELTJE

BIJZETTAFELTJE Vogue Microgeperforeerd tafelblad Noir

BAYANNE LIGSTOEL

BAYANNE LIGSTOEL Hedona® Ocre

1

BIJZETTAFELTJE Vogue Microgeperforeerd tafelblad Titane

Terras en zwembad

Sleutelwoorden: terras en zwembad zen, terras en zwembad naar keuze, terras en zwembad geel, terras en zwembad tuin, terras en zwembad jacuzzi,

Ontdek onze tuinstoelen, voetsteunen, chaises longues en BAYANNE-loungestoelen om u te instaleren op het terras of aan de rand van het zwembad, alsmede onze VOGUE-tafels.

De royaal bemeten BAYANNE-chaise longue is ideaal om in te luieren en weer tot jezelf te komen aan de rand van het zwembad. Deze chaise longue neemt de vorm van het lichaam aan en biedt de zero gravity-stand, de ideale positie voor een totale ontspanning.

De BAYANNE loungestoel zorgt aan de rand van het zwembad, op het terras of in de tuin voor een moderne stijl die ontspanning en elegantie combineert. Lekker zitten of een tukje doen: de stoel is naar wens af te stellen!

De BAYANNE-tuinstoel, een gerenommeerde chaise longue, elegant en innovatief, is het perfecte alibi om jezelf op ieder moment van de dag een lekker moment van ontspanning te gunnen. Gebruik hierbij ook de opvouwbare BAYANNE-voetensteun, die ook kan dienen als extra zitplaats of als tafel voor uw citroenlimonade of roman.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit dankzij exclusieve technologieën en materialen. Ons Hedona-kussen met de drie-lagentechniek is het resultaat van een langdurig onderzoek naar zitcomfort en nieuwe soorten gebruik voor binnen- en buitenshuis. Hedona biedt een comfort zonder weerga en maakt het mogelijk om uitgesproken moderne producten met strakke lijnen te ontwerpen.